Žydinčios daugiametės gėlės

Žydinčios daugiametės gėlės

Kam jau kam, tačiau gėlės drąsiai galėtų būti įvardijamos vienu svarbiausių elementų: būtent gėlės puošia aplinką, skleidžia nuostabius aromatus, ir netgi gali padėti pagerinti mūsų emocinę būseną bei atpalaiduoti. Taigi, akivaizdu, kad, jei tik turite kokią nors jums priklausančią teritoriją, pavyzdžiui, sodą ar kiemą, tai ją tikrai verta puošti gėlėmis. Na, o, kalbant apie jas, nesunku pastebėti, kad yra ypač daug įvairių pasirinkimų, o žydinčios daugiametės gėlės yra vienas iš jų. Taigi, kviečiame sužinoti apie jas daugiau. 

Snapučiai

Vienas iš pasirinkimų, jeigu jus domina daugiametės gėlės, galinčios, jus apdalinti žiedais, yra snapučiai. Na, o žiedeliai iš tiesų bus itin žavingi – jie smulkūs ir jų labai daug. Na, o jeigu pasodinsite ir daugiau snapučių, tai jūsų lauks tikrų tikriausia žiedelių jūra. 

Ežiuolės

Tai – dar vienas pasirinkimas. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šios gėlės gali būti ypač įvairios – įvairių spalvų ir turėti itin ryškius viduriukus. Taip pat svarbu akcentuoti, kad šios gėlės žydi vasarą, todėl tikrai jūsų sodas ar kiemas bus paįvairintas pačiomis įvairiausiomis spalvomis. 

Astrancija

Kalbant apie daugiametes gėlės, negalima pamiršti ir astrancijos. Gera žinia ta, kad būtent šios gėlės ypač puikiai tinka mūsų šalies klimatui. Tiesa, jeigu norite, jog šios gėlės itin klestėtų, ypač reikėtų laikytis vienos taisyklės – sodinkite šias gėles pusiau pavėsyje.

Žvaigždūnės

Tai – dar vienas pasirinkimas jūsų kiemams bei sodams. Šios gėlės žydi smulkiais žiedeliais ir aplinkai suteikia jaukumo, natūralumo. Ypač žavi tai, kad šis augalas yra vienas tų, kurio nereikia lepinti – augalui puikiai tinka nederlinga žemė. Taip pat šio augalo visiškai nereikia tręšti ar bandyti pagerinti dirvožemį. 

Norite sužinoti dar daugiau apie augalus? Būtinai užsukite čia http://www.kaunogerbuvis.lt/sodas-darzas/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top