Prancūzų dizaineriai, kuriuos verta žinoti

Prancūzų dizaineriai, kuriuos verta žinoti

Kiekviena šalis garsėja tam tikrais dalykais, na, o, štai Prancūzija tikrai turi kuo pasigirti – maistu, vynu, mada, kultūra. Ne išimtis yra ir dizaineriai – jų šioje šalyje ypač daug ir didelė dalis jų yra populiarūs visame pasaulyje. 

Coco Chanel (1883-1971)

Sunku būtų rasti žmogų, kuris nežinotų apie garsiąją Coco Chanel .Šios asmenybės darbai, kūriniai, ir, žinoma citatos, atskleidžiantis ypatingą požiūrį į gyvenimą, dar ir dabar išliko ir traukia milijonų žmonių dėmesį. Apie šią garsią moterį taip pat yra parašyta ir nemažai knygų ir jos jau tapo įkvėpimo šaltiniu milijonams moterų visame pasaulyje. 

Christian Dior (1905-1957)

Dar viena, visame pasaulyje garsi asmenybė. Kiekviena moteris svajoja turėti bent vieną aprangos detalę, kuri priklausytų šiam garsiam vardui. Ir, nieko keista, kodėl būtent šio kūrėjo darbai pavergė daugelio žmonių širdis – jie alsuoja rafinuotumu, elegancija, grakštumu, prabanga ir t.t. 

Pierre Cardin (1922-2020)

Prancūzų mados pasaulis neįsivaizduojamas ir be šios iškilios asmenybės. Jo kūriniai garsūs visame pasaulyje ir pasižymi rafinuotumu, elegancija, ypač geras pasirinkimas klasikinio stiliaus gerbėjams. 

Jean Paul Gaultier (1952-)

Šis kūrėjas mūsų pasaulį jau taip pat spėjo papuošti tūkstančiais nuostabių kūrėjų. Ir, beje, nedaugelis žino, kad jis buvo Pierre Cardin mokinys bei asistentas.

Christian Louboutin (1963-)

Šis kūrėjas yra geriausiai žinomas dėl savo batelių ir jie šiandien pavergė milijonus moterų širdžių visame pasaulyje. 
Belieka tik apibendrinti, kad šios iškilios asmenybės tikrai prisidėjo prie to, kad mūsų pasaulis tapti gražesne vieta gyventi. Nuostabios jų idėjos, kuriamas bei palaikomas grožis primena mums visiems, kad mūsų pasirinkimai turi didelę galią – kiekvienas į savo gyvenimą galime įnešti daugiau grožio. http://www.kaunogerbuvis.lt/stilius-mada/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top