Šokis ir populiariausi jo stiliai

Šokis – ypatingas dalykas: teisingai atliekamas vienas ar kitas šokis, sukuria ne tik estetinį pasigėrėjimą, bet ir neša labai didelę naudą: lavina įvairius kūno raumenis, stangrina kūną, gerina nuotaiką, suteikia energijos bei pasitikėjimo savimi. Dar daugiau, šokis yra tai, apie ką būtų galima kalbėti valandų valandas. Vienas dalykų, ką būtinai reikia aptarti kalbant apie šokį, yra šokių stiliai. Taigi kviečiame susipažinti.

Breikas

Breikas yra labai kūrybiškas, sudėtingas, netgi akrobatinių triukų turintis šokio stilius. Beje, svarbu akcentuoti, kad šis šokio stilius turi ir asociaciją su afrikietiškais bei braziliškais kariniais ritualais. Paprastai, šį šokio stilių mieliausiai renkasi vaikinai. Breikas yra dar vadinas breikingu ir pasirodė apie 1970 metus.

Pop dance

Tai – šokio stilius, kuris yra skirtas mergaitėms ir merginoms. Svarbu akcentuoti, kad šis šokio stilius turi net kelias rūšis. Taip pat svarbu akcentuoti, kad būtent šis šokio stilius yra ir puiki alternatyva sportui. Nemaža dalis merginų jį renkasi todėl, kad galėtų smagiai ir aktyviai praleisti laiką, o tuo pat metu – padailintų savo kūno linijas.

Dancehall

Šis šokio stilius yra kilęs iš Jamaikos, labai manevringas bei charakteringas. Beje, šio stiliaus šokių pamokos skamba ypač ritminga bei jausminga muzika.

Twerk

Tai – dar vienas muzikos stilius, kilęs iš JAV. Didžiausias krūvis šokant šio stiliaus šokius, tenka klubams ir sėdmenims. Šiam stiliui priklausantys šokiai yra ypač aktyvūs, pozityvūs ir labai energingi.

HIP HOP

Dar vienas šokio stilius, kilęs iš JAV. Šio stiliaus šokių pamokose yra išmokstama valdyti visą savo kūną, o taip pat – pajausti erdvę ir jaustis labai laisvai.

Šokių stilių įvairovė – labai didelė, tad kiekvienas suras sau tinkamiausią.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top