Galvos aksesuarai mergaitėms: idėjos, kaip paįvairinti šukuosenas

Ne paslaptis, kad tiek mergaitės, tiek merginos, tiek moterys, prie veidrodžio gali praleisti labai daug laiko ir, net nepastebėti, kaip jis pralėkė. Na, o viena priežasčių, kodėl bet kokio amžiaus dailiosios lyties atstovė prie veidrodžio praleidžia labai daug laiko, yra noras atrodyti puošniai, patraukliai bei stilingai. Ne išimtis ir klausimas, kaip paįvairinti šukuoseną mergaitėms? Gera žinia ta, kad tai padės padaryti galvos aksesuarai mergaitėms. Tad aptarkime galimus variantus.

Lankelis

Lankelis yra bene vienas greičiausių, paprasčiausių bei lengviausių būdų paįvairinti savo šukuoseną. Šiandien lankelių pasirinkimas yra toks didelis, kad tikrai surasite tinkamiausius, nepriklausomai nuo progos, stiliaus, ar netgi nuotaikos. Darbo dienomis, keliaujant į mokyklą, puikiai tiks pernelyg neišsiskiriantys galvos lankeliai. Na, o atėjus išskirtinei progai, rinkitės masyvius, gausiai įvairiomis detalėmis dekoruotus lankelius.

Gumelės

Kai norisi ne tik pasipuošti, bet ir prilaikyti plaukus, puikiu pasirinkimu taps gumelės. Beje, svarbu pasakyti, kad šis galvos aksesuaras leis paįvairinti šukuoseną ypač skirtingais būdais – plaukus galite tiesiog surišti, supinti vieną, dvi ar dar daugiau kasyčių.

Kaspinėliai

Tai – vienas mergaitiškiausių bei mieliausių galvos aksesuarų. Kaspinėliai puikiai tiks tiek tuo atveju, kai norisi pagyvinti šukuoseną, tiek, kai norisi prilaikyti plaukus.

Skarelė

Nedidelė, lengva skarelė gali tapti ir dar vienu elementu, kuris leis pagyvinti šukuoseną. Belieka tik pridurti, kad skarelių surišimo technikų yra labai daug, tad tikrai rasite tą, kuri geriausiai tiktų jūsų šukuosenai.

Gumelės, skarelės, lankeliai, kaspinėliai – visi šie galvos aksesuarai atlieka ne tik praktinį funkciją, bet ir taip pat suteikia papildomo žavesio. Tad noriai eksperimentuokite. Na, o dar daugiau patarimų tikrai rasite http://www.tangopc.lt/kategorija/stilius-mada/aksesuarai/.

Scroll to Top