iPhone 6S telefonas

Paveikslų pardavimas per e – prekybą, ką reikia žinoti?

Jei norite parduoti paveikslus, galite rinktis ypač įvairius būdus, kaip tai padaryti. Tačiau, jei norite, kad jūsų paveikslai vos per kelias akimirkas taptų pasiekiami ypač dideliam ratui žmonių, pavyzdžiui, žmonėms iš visos Lietuvos ar viso pasaulio, tokiu atveju, derėtų juos parduoti internetu. Na, o, kad paveikslų pardavimas internetu būtų sklandus, štai keli vertingi patarimai.


Ne paslaptis, kad paveikslų pardavimas reiškia ne tik paveikslo pardavimą: meno kūrinys turi būti tinkamai apsaugotas, kad pirkėją pasiektų puikios būklės. Vadinasi, jūs turėsite pasirūpinti ne tik paveikslu, bet ir apsauginėmis priemonėmis, kurios apsaugotų gabenamą paveikslą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Priklausomai nuo paveikslo rūšies, apsauginėmis priemonės gali tapti specialios drėgmei nepralaidžios plėvelės, tvirtinimo juostos, tvirtos, iš kartono ar kitų medžiagų pagamintos dėžės, o kai kuriais atvejais gali prireikti ir užpildo dėžei. Taigi, atsakingai ieškokite apsauginių priemonių, kurios leistų išlaikyti puikią paveikslo būklę transportavimo metu. Na, ir, žinoma, nepamirškite šių priemonių kainos įtraukti į pardavimo kainą, kad nepatirtumėte nuostolių.


Tačiau ir tai – dar ne viskas. Atminkite, kad įdomi istorija gali paskatinti pardavimus. Tad taip pat turėtumėte investuoti daug laiko ir pinigų į paveikslų aprašymus. Pasirūpinkite, kad kiekvienas parduodamas paveikslas turėtų įdomų, įtraukiantį aprašymą; galima netgi trumpai papasakoti istoriją, kaip gimė paveikslas. Būtent įdomus aprašymas ar paveikslo atsiradimo istorija, suteiks dar daugiau unikalumo bei savitumo jūsų parduodamiems kūriniams.


Taip pat svarbu atminti, kad paveikslas gali tapti ne tik puikia dovana sau, bet ir kitam žmogui, juk estetiką mėgsta visi. Taigi, belieka tik pridurti, kad jei nuspręsite parduoti paveikslus internetu, turėtumėte sudaryti galimybę, kad pirkėjas juo galėtų pradžiuginti ir kitą žmogų. Taigi, siūlykite ir tokį sprendimą: pirkėjas jūsų internetinėje parduotuvėje užsako paveikslą ir nurodo gavėjo adresą, o jūs – už papildomą mokestį paveikslą supakuojate kaip dovaną ir pasirūpinate jo įteikimu. Dar daugiau įdomių įžvalgų rasite https://verslosritys.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top