Miegamojo interjeras

Miegamojo interjeras, kurį susikūriau pats

Jei naktį vartaisi, negalėdamas užmigti nuo minčių ir svajonių apie tobulus namus, kuriuose miegamojo interjeras atspindėtų ne tik jaukumą, bet ir čia gyvenančių asmenų šilumą ar vertybes, vertėtų pasižvalgyti po internetinius puslapius ar blogus, kuriuose gausu įvairiausių patarimų, kaip įsirengti nuostabų miegamąjį kambarį.

Po kelių tokių vakarų, praleistų prieš kompiuterio ekraną, klaidžiojant po interneto paieškos rezultatus, net neabejoju, jog pas kiekvieną atsiras ne viena dešimtis įdomiausių, labiausiai užkabinusių idėjų miegamojo interjerui. Na, o jeigu laiko visgi maža, ir leisti vakarus labiau norisi su draugais, o ne bičiuliu kompiuteriu, tuomet pateiksiu kelias pagrindines taisykles, kad tavo miegamojo interjeras sužibėtų patogia prabanga ir atrodytų išties mielai.

 

Taigi, nieko nelauk, imk rašiklį ir popieriaus lapą ir trumpai pasižymėk:

 

  • Spalvų deriniai. Kas pirmiausiai krenta į akis vos įžengus į kambarį? Žinoma, kad spalvos. Įvairios sienų, lubų, baldų, net užuolaidų ar kitų kambario zonoje esančių detalių spalvos labiausiai įsirėžia į atmintį, todėl labai svarbu neperkrauti miegamojo per daug kontrastingais atspalviais, rinktis porą tarpusavyje derančių, pastelinių spalvų ir savo miegamojo nepadaryti tikra spalvų mišraine.

  • Patogūs ir kokybiški baldai. Gera baldų medžiagų kokybė yra labai greitai pastebima ir prideda erdvei prabangos ir jaukumo įspūdį. Todėl renkantis miegamojo baldus patariama įsigyti tvirtus, natūralių medžiagų produktus, kurie bendrame kambario vaizde tikrai atrodys įspūdingai.
  • Sienų, lubų ir grindų paruošimas. Jau trumpai minėjau tinkamų spalvų svarbą, todėl kalbėdama apie sienų, lubų ir grindų paruošimą tik pridursiu, jog švelnios, pastelinės, ar skoningai parinktos sodrios spalvos gali būti vienu iš kriterijų, kodėl miegamajame pasiilsėsite labai gerai.

  • Dėmesys langams. Neatsiejamas miegamojo interjero atributas yra langas ir įvairūs jo uždengimo būdai. Svajingam miego erdvės interjerui kurti galima rinktis lengvai krintančias dienines užuolaidas, kurios tarpusavyje yra derinamos su tankiomis naktinėmis užuolaidomis. Kiek šiuolaikiškesniame, moderniojo stiliaus kambaryje langai gali būti uždengiami prie sienų, baldų ar kitų kambario detalių atspalvių derintomis žaliuzėmis, roletais ar romanetėmis. Šiais būdais skoningai dekoruoti langai gali daryti didelį įtaką bendram miegamojo kambario jaukumui.

Dėmesys detalėms. Koks miegamasis, jei jame nėra šiltumo įspūdį keliančių elementų — nuotraukų rėmelių, įrėmintų piešinių, gyvų gėlių ir panašiai. Šioje dalyje kiekvieno vaizduotei suteikiama galimybė laisvai reikštis. Svarbiausia prisiminti — miegamojo interjeras, kurį savomis rankomis ir savo idėjomis nuosekliai kūriau aš pats, visada bus pats mieliausias ir jaukiausias.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top