erotine literatura

Žymiausia erotinė literatūra

Nepaisant to, kad įvairaus pobūdžio video šiuo metu galima rasti internete, tačiau daugelis žmonių vis linksta prie tradicinių pasilinksminimo būdų. Pavyzdžiui, kai norisi pajusti šiek tiek aistros – puikiai gelbėja erotinė literatūra, kurios pasirinkimas šiuo metu platus, kaip kad niekada. Trumpai aptarsime pačius žymiausius kūrinius, kurie sulaukia vis daugiau tiek jaunesnio, tiek vyresnio amžiaus asmenų dėmesio.

  • „Meilės menas“ (lot. Ars Amatoria arba Ars Amandi)

Tai knyga, kuri skaičiuoja jau tūkstančius metų. Senovės Romoje poeto Ovidijaus  parašyta knyga skaitoma ir šiais laikais, kadangi subtiliai perteikiama ne tik meilė, tačiau taip pat ir erotika. Nors gali pasirodyti, kad šiais laikais skaityti tokio senumo raštus bus sunku, tačiau daugelis tikina, kad juntama erotika tikrai žavinga, juolab, padeda keliauti laiku. O nuostabu tai, kad skirtingais laikotarpiais erotika visada išlieka jaudinanti.

  • Longo „Dafnis ir Chlojė“

Ši meilės istorija taip pat pragyveno tūkstančius metų ir yra skaitoma iki šių dienų. Tiesa, įdomi ji tuo, kad čia yra ne tik daug meilės, tačiau tai pat ir erotikos. Jeigu ilgais žiemos vakarais pasiilgote kažko jaudinančio – tokiu atveju ši knyga yra puikus pasirinkimas.

  • Š. de Laklo „Pavojingi ryšiai“

XVIII amžiaus kūryba aktuali ir šiais laikais. Ypač tokiu atveju, kai kalbama apie erotiką, kuri jaudino ir tada, jaudina, ir dabar. Vėlgi, ši kūryba dažniausiai kelia nesklandumų ją skaitant, kadangi yra gana sudėtingai parašyta. Tiesa, jeigu erotinės istorijos Jus “užkabins” – tikrai susiskaitys visas kūrinys gana lengvai.

  • Mikelandželo „Rimai“

Ne visi žino, kad Renesanso dailininkas ne tik tapė, tačiau tuo pačiu ir rašė. Ir kūrė ne bet ką, tačiau erotinius kūrinius, kurie skaitomi ir šiais laikais. Jo kūryba gana trumpa, gal kiek sudėtinga, tačiau tikrai paliks Jums puikų įspūdį.

Skaitykite erotinę literatūrą ir suteikite sau galimybę jausitės gerai. Juk dažnai reikia labai mažai, kad kiekviena diena taptų ypatinga ir tuo pačiu su malonumu, kuris bus neatsiejamas nuo gerų pojūčių.

Parengta pagal seksologų įžvalgas homosanus.lt

Scroll to Top