vampyriski dantys

Mada Japonijoje – kreivi, vampyriški dantys

Požiūris į burnos ertmę ir dantų būklę skiriasi ne tik metų eigoje, tačiau ir kultūra, kurioje gyvenate. Lietuviai dažniausiai siekia baltų, lygių dantukų. Tokia šypsena dažniausiai vadinama holyvudine. Puiku tai, kad tokią turėti nėra gana sunku, paprasčiausiai reikia kiekvieną dieną skirti dėmesio savo dantims, sveikai maitintis ir tuo pačiu reguliariai lankytis pas gydytojus, kurie pamatę bet kokius nesklandumus greitai su jais susitvarkys. 

Bandymas sukreivinti dantukus

Šiuo metu Japonijoje labai madoje yra kreivi dantys. Sakysite, kad mielai keistumėtės su kiekvienu žmogumi, kuris turi tiesius dantis? Tikrai, keistųsi daugelis, tačiau japonai net specialiai juos kreivina. Kol vieni keliauja pas odontologus ir prašo, kd specialiais breketais dantys prarastų savo tiesumą, tuo tarpu kiti tai bando padaryti namų sąlygomis. Net baisu kalbėti apie tai, kad dažniausiai tokius procesus atliekant namų sąlygomis – galiausiai tenka atsisveikinti su visais dantukais, kadangi jie pažeidimai, pradeda pūti, galiausiai, atsiranda žaizdos visoje burnos  ertmėje ir jų šalinimas tampa vienintele galimybe. Žinoma, mada yra mada ir negalima ginčytis dėl grožio, tačiau kad tai yra nesveika – tikrai.

Dantys – kaip vampyrų

Dar viena mada, kuri galima sakyti, kad jau praėjo, tačiau taip pat paliko labai ryškią žymę, yra dantukų smailinimas. Kol vieni smailino tik iltinius dantukus, tuo tarpu kiti stengėsi, kad visi dantys būtų tokie. Koks to tikslas? Vėlgi  mada. Vieni norėjo atrodyti kaip vampyrai, kiti – kaip katės, tačiau rezultatas toks, kad mada praeina, tačiau žmonės lieka su negražiai atrodančiais dantukais, kurie dažniausiai greitai nustoja tarnauti, kadangi juos smailinant būna pažeistas emalis ir to rezultatas yra pūvantys dantys. Deja, dažniausiai vienintelė jų susigrąžinimo alternatyva tampa implantacija.

Taigi, kad ir kokios mados konkrečiu metu vyrauja – svarbiausia nepamiršti sveiko proto ir tuo pačiu žiūrėti į ateitį. Juk tai, kas gražu šiuo metu – gali būti labai blogas pasirinkimas po kelerių metų.

Pagal www.pilene.lt

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top