Auto puošyba tamsintomis plėvelėmis: tik gražu ar ir funkcionalu?

Šiais laikais gana populiaru transporto priemones dekoruoti tamsintomis auto plėvelėmis, kurios suteikia mašinai ne tik daugiau estetikos, tačiau taip pat ir funkcionalumo. Žinoma, dėl kokybiško plėvelės priklijavimo svarbu kreiptis į kompetentingus meistrus, kurie darbus atliks tinkamai ir priklijuota plėvelė bus ne tik reikalingo tamsumo, tačiau pavyks išvengti ir po ja susidarančių oro burbuliukų.

Tinkamas plėvelių klijavimas

Tinkamai priklijuotos tamsintos plėvelės vienareikšmiškai yra geras pasirinkimas, kadangi jos suteikia mašinai daugiau estetikos ir tuo pačiu padeda išvengti smalsių akių. Tiesa, būtinai reikia pasidomėti, kokio tamsumo plėveles galima klijuoti ir ant kokių langų jos gali būti klijuojamos. Tik tokiu atveju nepažeisite įstatymų ir neteks mokėti baudos. Juolab, klijavimo darbus geriausia palikti profesionalas, kadangi jie padės išvengti po plėvelė atsiradusiu burbuliukų. Visiškai natūralu, kad toks kruopštus darbas reikalauja praktikos.

Kaip prižiūrėti langus su plėvele?

Kol vieni džiaugiasi taip dekoruotais langais, tuo tarpu kiti baiminasi, kad tokia plėvelė gali greitai nustoti tarnauti ir jos priežiūra bus labai sudėtinga. Tai nėra visiškai tiesa. Žinoma, pirmiausia reikalingas kokybiškas plėvelės uždėjimas. Tokiu atveju ji tinkamai prisiklijuos ir pagal poreikius nesunkiai galėsite nuvalyti atsiradusius nešvarumus. 

Taip pat valyti langus su plėvelę reikia tomis pačiomis priemonėmis kaip ir paprastus langus. Geriausia naudoti stiklo valymo skystį. Tokiu atveju jie atrodys puikiai ir visada blizgės. Galiausiai, kai tik plėvelė nors kiek atlimpa – reikia tartis su profesionalais, kurie pasirūpins, kad mini nuplyšimai būtų greitai sutvarkyti ir langai vėl atrodytų puikiai.

Su stiklų tamsinimo profesionalais galite susisiekti per čia: www.stiklu-ekspertai.lt/stiklo-keitimo-paslaugos/automobiliu-stiklu-tamsinimas-plevelemis/.

Scroll to Top