Kaip tapti tautodailininku?

Tautodailė – svarbi meno šaka. Belieka tik pridurti, kad ji šiandien vienija ypač daug žmonių. Na, o, jei jūs norite sužinoti atsakymus į tokius svarbius klausimus, kaip tapti tautodailininku ar, kaip tapti Lietuvos tautodailininkų sąjungos nariu, tai būtinai perskaitykite šį tekstą.

Kaip tapti tautodailininku?

Jei norite tapti tautodailininku, tai turite mėgėjiškai arba profesionaliai kurti pagal liaudies meno tradicijas ir būti medžio drožėju, skulptoriumi, mezgėju, keramiku, pynėju, karpinių meistru ir t.t. Taip pat svarbu akcentuoti, kad didžioji dalis tautodailininkų paprastai turi pirminę profesiją, o tautodaile užsiima tik laisvu metu nuo darbo ar atostogų metu. Ir tai – visiškai suprantama, kadangi praktika rodo, kad Lietuvoje žmonėms išgyventi vien tik iš tautodailės, yra sudėtinga.

Kaip tapti Lietuvos tautodailininkų sąjungos nariu?

Taip pat svarbu akcentuoti, kad kiekvienas tautodailininkas, gali tapti ir Lietuvos tautodailininkų sąjungos nariu. Tiesa, kad jais taptų, turi atitikti ir tam tikrus reikalavimus, pavyzdžiui, turi būti sukūrę brandžius darbus arba turi būti surengę personalines parodas, kurios būtų įvertintos LST atstovų ar menotyrininkų. Taip pat reikia pateikti ir šiuos dokumentus: prašymą, 2 foto nuotraukas, paso (indentifikavimo kortelės) kopiją (reikalingas paskutinis lapas su nuotrauka bei asmens kodas); o taip pat – kūrybinę biografiją bei kūrybinių darbų nuotraukas (5 – 6 vnt.).

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad tautodailė iš tiesų suteikia labai daug galimybių. Tai – ne tik galimybė išreikšti savo kūrybinius sugebėjimus bei sumanymus, bet ir taip pat – teikti estetinį pasigėrėjimą.

Taigi, dabar jau žinote atsakymus, į šiuos svarbius klausimus, kurie netgi gali pakeisti jūsų gyvenimą. Na, o, jei apie meną norite sužinoti dar daugiau, tai pats metas užsukti į http://www.tangopc.lt/kategorija/stilius-mada/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top