Kokie vyriški kostiumai madingi?

Vyriškų įvaizdžių formavimas – ypač svarbus. Na, o vyriški kostiumai – viena sudedamųjų dalių. Belieka tik pridurti, kad, jei nežinote, kokį madingą vyrišką kostiumą pasirinkti, tai – pats metas susipažinti su tais, kurie būtinai turi atsirasti jūsų drabužinėje.

Klasikinis kostiumas

Bent keli klasikiniai kostiumai būtinai turi atsirasti jūsų spintoje. Jie puikiai tiks į darbą, į oficialių renginį ar verslo pietums. Rinkdamiesi klasikinius kostiumus, būtinai atsižvelkite į metų laiką: štai, pavyzdžiui, atėjus pavasariui ir vasarai, puikiai tiks kostiumai iš natūralios medvilnės ir lino – šie audiniai ne tik maloniai priglunda prie kūno, bet ir taip pat – puikiai praleidžia orą. Na, o atėjus rudeniui bei žiemai, puikiu pasirinkimu taps klasikiniai kostiumai iš vilnos – jie maloniai šildys.

Vakariniai kostiumai

Ypatingiems renginiams ar sutikimams, kurie rengiami vakare, prireiks ir vakarinio kostiumo. Ištaigingas, iš itin aukštos kokybės medžiagų pasiūtas kostiumas, iš šilko, aksomo ar natūralios medvilnės, leis sukurti prabanga, elegancija alsuojantį įvaizdį.

Kostiumas neformaliam poilsiui

Kiekvieno vyro drabužinėje turėtų būti ir bent keli neformaliam poilsiui skirti kostiumai. Jų siluetai yra laisvesni bei lengviau krentantys, lyginant su klasikiniais kostiumais. Be to, neformaliam poilsiui skirtų kostiumų medžiagos nėra itin brangios. Taip pat siuvant tokius kostiumus, nevengiama ir ryškių bei gaivių spalvų.

Taigi, jei norite savo drabužinę papildyti kostiumais, pirmenybę turėtumėte teikti šių rūšių kostiumams: klasikiniams, vakariniams bei skirtiems neformaliam poilsiui. Na, o pabaigai belieka tik priminti, kad siekiant sukurti iš tiesų patrauklius įvaizdžius, svarbūs yra ne tik kostiumai, bet ir kitos aprangos detalės, kurias turėtumėte derinti ne tik prie kostiumo, bet ir taip – atsižvelgti į metų laiką, progą.

Na, o dar daugiau mados bei stiliaus patarimų, rasite užsukę į http://www.tangopc.lt/kategorija/stilius-mada/kostiumai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top