Kaip sukurti vaikų žaidimo kambario interjerą?

Ar turite laisvą kambarį savo namuose? Paverskite jį geriausiu vaikų kambariu! Nesvarbu, ar jūsų mažyliai mėgsta žaisti su žaislais, ar užsiimti rankdarbiais, yra daugybė žaidimų kambario dizaino idėjų, kurias galite išbandyti!

Mėgstamos spalvos

Kai reikia sukurti kūrybišką vietą, kuri patiks vaikams, spalva yra labai svarbi. Norėdami sukurti akį traukiančią akcento sieną, naudokite jų mėgstamas spalvas, povandeninę temą arba rankomis pieštą raštą. Neutralūs atspalviai taip pat yra geras pasirinkimas žmonėms, kurie nori papuošti šiuolaikišką žaidimų kambarį, bet nėra išskirtinių spalvų mėgėjai. Tokiu atveju akcentu gali tapti spalvingas kilimėlis ar pagalvės.

Staliukai rankdarbiams

Stalai yra privalomi bet kuriame žaidimų kambaryje, nesvarbu, ar turite daug, ar mažai laisvos vietos. Jie gali būti naudojami rankdarbiams, lenktynių trasų statybai, dėlionėms ir t.t. Maža to, turint žaidimų kambario stalą patogu mėgautis popietiniais užkandžiais ir sultimis!

Komfortas

Kad ir kokį žaidimų kambario dizainą pasirinktumėte, labai svarbu turėti patogias sėdimas vietas. Derinkite įvairius pramoginius daiktus, pvz., grindų pagalvėles, sofą ir didelius pliušinius gyvūnėlius, arba sukurkite paprastesnį vaizdą, naudodami keletą mažų sėdmaišių ir kailinį kilimėlį.

Sūpynės

Ieškote išskirtinio dekoro, kuris leis jūsų vaikams užsiimti net tada, kai jie būna patalpoje? Sūpynės turėtų būti jūsų norų sąraše! Ši unikali dekoro detalė idealiai tinka žaidimų kambariui palėpėje ir ją paprasta įrengti. Viskas, ko jums reikia, yra tvirta lenta, keletas pramoninių kabliukų ir virvės. (Įsitikinkite, kad viskas gerai užtvirtinta!)

Kamuoliukų baseinas

Mažas kamuoliukų baseinas puikiai papildys bet kurį žaidimų kambarį ir gali bet kurią laisvą erdvę paversti pačia mieliausia atrakcijų patalpa. Ši saugaus žaidimų kambario idėja mėgstama įvairaus amžiaus vaikų, o ją nesunku susikurti patiems naudojant kūdikių baseinėlį ir kelis plastikinius kamuoliukus. Vaikams augant, galite net padidinti dydį! Puikius kamuoliukų baseinus galite rasti https://www.funnybubbles.lt/collections/dovanos-vaikams-nuo-2-metu.

Sukurkite dekoratyvines lentynas

Plaukiojančios lentynos, laisvai stovinčios lentynos ir knygų lentynos yra puikios žaidimų kambario dekoravimo idėjos, kaip pakeisti tą laisvą kambarį. Naudokite juos žaislams ir knygoms laikyti arba padėkite mielas dekoracijas, pvz., įrėmintą paveikslėlį, medinius niekučius ar netikras gėles, kad pagyvintumėte kambarį.

Investuokite į čiuožyklą

Vidinė čiuožykla yra kiekvieno vaikų svajonių žaidimų kambario sąraše! Įstatykite žaidimų aikštelės tipo čiuožyklą, kad vaikai galėtų patirti begalinį džiaugsmą, arba įdėkite miniatiūrinio dydžio čiuožyklą, kuri yra pigesnė ir kurią lengva laikyti, kad žaidimų kambaryje būtų daugiau vietos. Montessori žaislai netgi siūlo medinę čiuožyklą + supynes. Toks žaislas vaikams suteiktų dvigubą džiaugsmą.

Vaikų meno kūriniai

Vaiko meno kūrinių kabinimas ant sienos yra puiki žaidimų kambario sienų dekoravimo idėja, taip pat puikus būdas parodyti jų kūrinius. Viskas, ko jums reikia, yra keletas rėmelių ir keletas kabliukų ar vinių, kad juos pakabintumėte.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top