marškinėliai moterims

Must-have marškinėliai moterims

Ko gero, universalesnio drabužio tiek vyrų, tiek moterų spintoje už marškinėlius negali būti. Didžiausi mados bei stiliaus guru dėl jų ginčijasi lygiai taip pat, kaip dėl džinsų – juos turėti turi kiekvienas, tačiau neaišku, kokius tiksliai. Visgi, galima teigti, kad marškinėlių moterims būti per daug tikrai negali. Juos nešioti galima tiek žiemą, tiek vasarą ar bet kuriuo kitu metų laiku. Tačiau, jeigu jums visgi reikia pasirinkti vos kelis modelius, bus paprasčiau tą padaryti vadovaujantis keliais svarbiais apsektais.

Balti marškinėliai moterims trumpomis rankovėmis

Iš visų marškinėlių tipų būtent balti trumpomis rankovėmis yra patys universaliausi. Be jų sunku įsivaizduoti net ir pačią skurdžiausią spintą. Juos nešioti galima visais metų laikais ir derinti ypač lengva prie skirtingų drabužių. Balti marškinėliai moterims gali būti tiek jūsų bendro derinio papildiniu, tiek visiškai atskiru akcentu.

Jeigu norite sukurti oficialesnį stilių be pastangų, užsidėkite baltus marškinėlius, džinsus, švarką ir aukštakulnius – taip sukursite pakankamai laisvą, bet jaunatviškai klasikinį derinį. Jeigu keliaujate pasivaikščioti į miestą ar į parką, aukštakulnius pakeiskite baltais laisvalaikio bateliais ir nusiimkite švarką – jūsų oficialus drabužių derinys akimirksniu pavirs labiau sportišku.

Marškinėliai moterims su aplikacija

Jeigu esate žaismingo stiliaus mėgėja, jums turėtų itin patikti įvairūs marškinėliai moterims su spalvingomis aplikacijomis bei piešinukais. Mūsų dienomis galima rasti pačių įvairiausių dizainų pagal jūsų norus. Tokie marškinėliai tikrai gali būti priskiriami prie must-have kategorijos dėl to, kad jie gali jus išgelbėti tomis dienomis, kai net neįsivaizduojate ką rengtis, o atrodyti nuobodžiai nenorite. Marškinėliai su smagiu paveikslėliu puikiai tiks ne tik prie kelnių, bet ir prie džinsinių ar lengvų šilkinių sijonų.

Marškinėliai su pakietintais petukais

Paskutinė mados tendencija yra naujoji marškinėlių variacija su pakietintais petukais. Nors ne kiekvienai toks stilius patinka, visgi jis geriausiai papildo eleganciją mėgstančių moterų spintas. Šie marškinėliai nei kiek netinka sportiniam stiliui – jie apeliuoja į klasiką ir rafinuotumą. Geriausiai jausitės tokius marškinėlius vilkėdama svarbesnėmis progomis, į darbą ar tomis dienomis, kai norisi šiek tiek pasipuošti, bet nepersistengti.

Oversize stiliaus marškinėliai

Oversize drabužių mada vyrauja jau ne vienerius metus ir panašu, kad ji niekur nesiruošia trauktis. Džiugu tai, kad didžiausi pasaulio mados namai stengiasi atrasti tokius drabužių modelius, kurie leistų paprastai moteriai jaustis patogiai kasdien ir išlikti stilingai.

Oversize stiliaus marškinėliai moterims jau tapo savotiška klasika, kurią rasti galima kiekvienos stileivos spintoje. Tokio tipo marškinėliai yra lengvai derinami prie skirtingų kelnių ir sijonų. Mokant tinkamai parinkti drabužius, galima sukurti tiek labai sportišką, tiek oficialesnį stilių. Taip pat, itin didelius oversize marškinėlius galima panaudoti kaip suknelę.

Scroll to Top