Šampūnai plaukams

Plaukų puoselėjimas – menas. O kas jį apima?

Gražūs plaukai gali būti pats neskoningiausias Jūsų stiliaus akcentas, tad nieko keisto, kad moterys investuoja nemažus pinigus į brangiausias priemones, kad tik galėtų džiaugtis ilgais ir žvilgančiais plaukais. Ir tikrai, skiriant užtektinai dėmesio ir tuo pačiu laiko – plaukai tikrai atrodys puikiai, tik svarbiausia – tinkamų priemonių pasirinkimas ir tuo pačiu sistemingumas jas naudojant.

Tinkamų priemonių pasirinkimas

Jeigu ieškote plataus priemonių pasirinkimo vietoje vietoje, kad galėtumėte palyginusi rasti tai, ko Jums reikia – tokiu atveju Garbane.lt yra ta vieta, kur Jums labiausiai verta apsilankyti. Svarbiausia rinktis tokias, kuriose yra kuo mažesnis kiekis sulfatų, kurie kenkia plaukui.

Reikia, kad plaukas atrodytų gyvybingas ne tik čia ir dabar, tačiau ir ilgą laiką. Tik tokiu atveju jis ne tik žvilgės, tačiau ir puikiai augs.
Priemonės rinkitės ne tik pagal plauko struktūrą, tačiau taip pat ir galvos odą: nuo sausos iki riebios. Reguliariai rekomenduojame pakeisti priemones, kad galvos oda nepriprastų.

Galvos masažo malonumai

Išmokti masažuoti savo galvos odą – tikrai nėra sudėtinga, tačiau turite tai daryti reguliariai, kad tikrai suaktyvinama kraujotaka padėtų džiaugtis augančiais plaukučiais. Žinoma, masažuoti siūlome ne tik pirštais, tačiau ir įsigyti specialias priemones, kurios veikia aktyvinančiai, tad plaukas augs greičiau.

Plaukų šampūnas

Pakirpimas ir šukavimas – reikalingi

Kol vienos moterys kiekvieną vakarą savo plaukus šukuoja bent po 100 brūžių, kadangi taip tikisi juos pamaitinti, tuo tarpu kitos to visiškai nedaro, kadangi galvoja, kad šukavimo metu plaukai lūžta. Dalinai tai yra tiesa, tačiau net ir tokiu atveju šukavimas yra būtinas. Būtent dėl deguonies gavimo, taip pat – “numirusių” plaukučių išslinkimo.
Lygiai taip pat reikalingas ir kirpimas. To metu pašalinami plaukų galiukai, kuriems reikalingas maitinimasis iš galvos odos, organizmo vidaus. Neverta jų maitinti, jeigu jie yra nutriušę bei išsišakoję. Geriausia vis po kiek kirpti, kol pavyks užsiauginti norimą ilgį, tačiau jie iki pat galiukų atrodys gyvybingi bei gražūs.

Scroll to Top