Valgoma puokštė iš daržovių

Valgoma puokštė iš daržovių

Tikriausiai jums teko girdėti apie žaismingą ir populiarią naujovę – valgomas puokštes. Pastaruoju metu jos vis dažniau dovanojamos artimiesiems įvairių švenčių proga. Šios puokštės, kaip skelbia jų pavadinimas, gaminamos iš valgomų produktų. Dažniausiai puokštės gaminamos iš vaisių, saldumynų, sūrio, mėsos gaminių ir daržovių . Būtent pastarosios daržovės šiame sąraše paskutiniu metu užima vis aukštesnes pozicijas. Valgomos puokštės iš daržovių ne tik gražiai atrodo, tampa puikia staigmena, bet ir vitaminų šaltiniu. Kodėl valgomos puokštės kartais vertingesnės už gėles? Štai  atsakymai!

  • Nauda sveikatai

Visi žinome, kad daržovės naudingos sveikatai dėl vitaminų ir kitų naudingųjų medžiagų. Paprastai su maistu jų suvartojame per mažai, o vaikams ar paaugliams daržoves kartais apskritai sunku įsiūlyti. Valgoma, estetiškai atrodanti, kvepianti puokštė norom nenorom skatina paragauti. Toks neįprastas daržovių vartojimas teikia naudos sveikatai ir praturtina mitybą.

  • Daržovių įvairovė

Valgomos puokštės daromos ne iš vienos rūšies, bet iš skirtingų daržovių. Tad jose randa tinkamą pasirinkimą įvairių skonių mėgėjai. Be to, valgomoms puokštėms naudojamos tik šviežios daržovės. Dažniausiai daržovių puokštes sudaro kopūstai, brokoliai, pomidorai, paprikos, agurkai. Šioms lietuviškoms daržovėms auginti puokščių gamintojai  naudoja kokybiškas ir saugias sėklas, kurias galite rasti čia – https://www.nojus.lt/ar-kopustai-bijo-salnu.

  • Neįprasta staigmena

Bet kuria proga gauti dovanų gėlių puokštę yra įprasta. Neįprasta, valgoma puokštė šiuo atveju būna daug didesnė staigmena ir suteikia gavėjui džiaugsmo bei atsiminimo ilgam.

Tai pagrindinės priežastys, dėl kurių valgomos puokštės kartais priimtinesnės nei gėlės. Tad jei vertinate sveiką mitybą, bei norite nustebinti artimą žmogų, išmėginkite šią žaismingą naujovę. Ji bus ne tik naudinga, bet ir išliks atmintyje kaip maloni staigmena.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top