Madingiausių, poluliariausių išmaniųjų telefonų TOP3

Šiais laikais kai egzistuoja tiek daug išmaniųjų telefonų gamintojų, išsirinkti tą vienintelį gali būti painu. Vieni stebina savo galingumu, kiti kameros galimybės, o treti žavi savo kaina. Taigi, kaip išsirinkti sau geriausiai tinkantį telefoną?

 

  • iPhone 11 Pro Max

Kaip ir kasmet, taip ir 2020 metais pirmose išmaniųjų telefonų reitingo vietose įsikūrusi Apple industrija. Kuo šiemet Apple nustebino savo pirkėjus? Pristatytos naujos kameros funkcijos leidžiančios fotografuoti naktimis bei integruota papildoma kamera, kuri vieno mygtuko paspaudimu filmuojamą ar fotografuojamą vaizdą apima didesniu diapazonu. Tai džiugios naujienos žmonėms, kuriems telefonų kamera yra vienas svarbiausių dalykų. Taip, pat integruotas, kol kas pirmas toks greitas procesorius istorijoje, leidžiantis atlikinėti kelias užduotis vienu metu ar žaisti naujausius žaidimus be jokių problemų. Mėgstantiems retai krauti telefoną taip pat puikios naujienos. Naujasis iPhone 11 Pro Max pristato didžiausią bateriją, kuri gali laikyti net iki 12h intensyvaus naudojimo. Taip pat Apple, pirmą kartą istorijoje, perkant naująjį telefoną prideda greito krovimo komplektą, kurio pagalba telefonas bus paruoštas tolimesniam naudojimui vos per 1,5 valandos. Tokio telefono kaina prasideda nuo 1200 eurų ir gali siekti net 1500 eurų.

 

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung šiais metais pristatė keletą puikių įrenginių, kurių tarpe ir TOP 2 telefonas – Samsung Galaxy S10 Plus. Tai puikų dizainą ir nepriekaištingą ekraną turinti išmanusis telefonas, kuris kai kuriomis savo galimybės gali pranokti ir prieš tai minėtą iPhone 11 Pro Max. Samsung sukūrė nuostabų, nuo krašto iki krašto dengiantį ekraną, po kuriuo sugebėjo patalpinti ir puikiai veikiantį ultragarso piršto atpažinimo funkciją. Tai didelis perversmas technologijų srityje, nes dauguma gamintojų vis dar lieka ties senaisiais piršto atpažinimo sensoriais arba veido atpažinimo funkcija. Taip pat Samsung neišsiskyrė nuo konkurentų ir į naująjį telefoną integravo papildomą kamerą, leidžiančią keisti fotografuojamo vaizdo diapazoną. Kuo Samsung išsiskiria iš kitų, tai naujove kraunant įrenginį. Šiuo metu yra funkcija leidžianti krauti įrenginį ne tik per energijos šaltinį, bet ir nuo kitų telefonų nenaudojant jokių laidų. Pačio įrenginio baterija taip pat nenuvilia. Intensvyaus naudojimo metu, telefonas gali laikyti net iki 12,5 valandų. Šio išmaniojo įrenginio kaina prasideda nuo 1000 eurų ir gali siekti net iki 1600 eurų.

 

  • OnePlus 7T

Tai mažiau žinomas telefonų gamintojas, kuris per mažiau nei 6 metus spėjo nustebinti pasaulį savo gaminiais ir taip susikurti savo gerbėjų ratą. Šiuo metu tai puikiausias Android operacinės sistemos telefonas už prieinamą kainą. Savo galingumu ir galimybėmis šis telefonas praktiškai niekuom nenusileidžia nuo prieš tai minėtų išmaniųjų. Šių metų modelis taip pat turi integruotą trigubos kameros sistemą, kuri leidžia įamžinti kadrus tarsi būtumėt profesionalai. Kameros pajėgumu ji lygiuojasi su iPhone 11 bei išlaiko pirmą poziciją tarp Android telefonų. Itin greitas krovimas leis pilnai pakrauti įrenginį vos per 1 valandą, o intensyviai naudojant gali laikyti net iki 10 valandų. Taip pat šis gamintojas žengia pirmyn ir pristato naujas technologijų aukštumas, pateikdamas telefono modelį, kuris palaiko 5G interneto ryšį. Tačiau šio telefono pagrindinis pliusas, tai jo kaina, kuri prasideda nuo 600 eurų ir gali siekti 900 eurų.

 

Taigi, renkantis telefoną rekomenduojama pradžiai nusistatyti, ko iš telefono tikimasi. Norintiems būti aukštumose nesvarbu kokia kaina, siūloma įsigyti tai kas rinkoje geriausia – iPhone 11 Pro Max arba Samsung S10 Plus, tačiau norintiems turėti gerą įrenginį ir už jį nemokėti 1000 eurų patartina įsigyti pigesnį, bet ne ką prastesnį OnePlus 7T išmanųjį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top