Dulkių siurblys

Ką veikti su nereikalingu dulkių siurbliu? Kelios originalios idėjos!

Sugedo turimas dulkių siurblys? Pirmiausia norime pabrėžti, kad dulkių siurblių remontas daugeliu atveju yra labai puikus pasirinkimas, kadangi Salvata.lt meistrai sėkmingai susitvarko su skirtingo pobūdžio problemomis ir taisymas beveik visada “baigiasi” sėkmingai. 

Visgi, jeigu technika sugedo nepataisoma – tokiu atveju siūlome pagalvoti, ką galima veikti su tomis technikos dalimis, kurios jau nebėra reikalingos. Juk turint fantaziją – viskas įmanoma ir Jūsų dėmesiui – keli patarimai, kurie leis tinkamai panaudoti dalis, kai dulkių siurblių remontas jau nebėra aktualus.

  • Jeigu reikalingas variklio remontas nepateisino Jūsų poreikių ir įranga sugedo – tokiu atveju variklį galima naudoti dar daugelį kartų. Tiesiog išimkite jame esančias  dalis ir priduokite, užsidirbkite pinigų ir tuo pačiu saugokite gamtą. Daugelį variklyje esančių dalių superka supirkėjai, tad verta jiems parduoti.
  • Dalys gali būti naudojamos kaip labai unikalus sodo puošybos elementas. Pats siurblys gali tapti išskirtiniu vazonu, kuriame bus komponuojamos gėlės. Žinoma, tokiu atveju reikia išimtis visus “vidurius”, kad jis liktų tuščias. Tuomet įdėti vazoną, kuriame auga gėlės. Atrodys tikrai unikaliai.
  • Jeigu liko nereikalinga žarna – siūlome ją naudoti kaip žaislą vaikams bei gyvūnams. Pavyzdžiui, sutrumpinus žarną joje galima apgyvendinti žiurkėnus, taip pat, tai labai unikalus žaislas katėms. Dažniausiai vaikai taip mielai žaidžia su dalimis. Tik pirmiausia reikia įsitikinti, kad tai yra visiškai saugu.

Žinoma, naujas siurblys kainuoja daugiau nei seno tvarkymas. Todėl siūlome rinktis Vilniuje savo paslaugas siūlančius meistrus, kurių paslaugos kainos – prieinamos. Jie atvyksta į namus, tad taupo Jūsų laiką.

Nesvarbu, kokio modelio siurblys yra Jūsų namuose: Samsung, Philips, Miele, Karcher, Siemens, Thomas, Electrolux, Bosch ir kt. – jo panaudojimo galimybės labai atviros. Žinoma, pirmiausia būtinas remontas, kadangi galbūt pavyks išspręsti gedimus. O jeigu ne – tokiu atveju pabandykite iš jo “išpešti” kuo daugiau naudos.

Scroll to Top