Alaus prekinė išvaizda

Alaus kokybę reprezentuoja keletas aspektų, kurie ir gali nulemti, ar tam tikros rūšies ir skonio alus įgaus didesnę paklausą nei konkurentai. Vienas jų, kuris vizualiai mums gali pristatyti alų – įpakavimas. Apie šį aspektą skaitykite žemiau.

Alaus buteliukas tai pirmas dalykas kurį mes pamatome pirkdami alų, todėl labai svarbu, kad pirmas įspūdis būtų kuo geresnis. Šiam įspūdžiui susikurti padeda buteliuko forma bei etiketė ant jo. 

Buteliuko forma

Visų pirma, svarbu prisiminti, kad kokybiško alaus gamintojai stengiasi, kad ir pakuotė būtų kokybiška bei traukianti akį. Todėl pamačius reprezentatyviai patrauklų alaus buteliuką galima susidaryti įvaizdį, kad ir alus gali būti kokybiškas ir skanus.

Etiketė

Kitas aspektas galinti nulemti pirkėjo susidomėjimą – tai etiketė. Kai etiketė įdomi, informatyvi bei labiau išsiskirianti iš kitų, tai ir pirkėjas ja susidomi labiau nei konkurentų alumi. Svarbiausi etiketės bruožai galintys pritraukti potencialių pirkėjų yra: etiketės medžiagos kokybė, dizainas bei pateikta informacija. 

 

  • Jei žmogus paėmęs buteliuką į rankas jaučia nekokybiškai priklijuotas vietas ar itin pigų naudojamą popierių tai ir noras tokį alų pirkti sumažėja. Todėl žinomiausi alaus ženklai naudoja tik kokybiškas medžiagas, kurios atrodo ir jaučiasi gerai.

alee-catagatan-Hk1jXgAvkBk-unsplash

  • Kuo dizainas išskirtinesnis ir patrauklesnis, tuo jis labiau patraukia dėmesį žmonių, kurie ir ne ieško naujovių. Tai yra labai svarbus aspektas norint žengti į šią verslo sritį nuo pagrindų. Svarbu prisiminti, kad dizainas neturi būti iššaukiantis ar perspaustas, nes dažnais atvejais laimi aiškumas ir paprastumas.

rohit-tandon-vbx7D2rDgUI-unsplash

  • Etiketės informacija svarbi žmonėms, kurie atidžiai renkasi alaus sandarą, rūšį ar gaminimo sąlygas. Todėl svarbu visą šią informaciją pateikti kuo efektyviau ir aiškiau, kas padėtų pritraukti ir tam tikros alaus rūšies nemėgstančių pirkėjų dėmesį.

beer-428031_1280

Taigi, renkantis alų pirkėjas jį vertina ne pagal skonį, o pagal jo prekinę išvaizdą, todėl būtina alų pateikti kuo įdomiau, informatyviau ir kokybiškiau. O ieškantiems kur Vilniuje būtų galima atsigerti skanaus ir tikro gyvo alaus patariame užsukti į centre įskūrusį jaukų barą – Mr. Pub.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top