Priežiūros priemonės

Gražių nagų paslaptys

Dirbantiems grožio srityje, labai svarbu pasirūpinti tinkamomis darbo priemonėmis. Nuo to, kaip meistras yra pasiruošęs darbui ir įsirengęs savo darbo vietą, priklauso labai daug.

Visų pirma, kiekvienam grožio specialistui yra privaloma laikytis tvarkos ir visuomenės sveikatos saugos bei higienos reikalavimų. Taip pat jis turi klientui užtikrinti, kad visos pedikiūro ar manikiūro procedūros bus atliekamos, naudojant kokybiškas ir saugias priemones.

Atliekant įvairias grožio procedūras, pedikiūro ir manikiūro specialistas privalo informuoti ir apie galimas grėsmes ar riziką susirgti arba užsikrėsti, pavyzdžiui įvairiomis odos grybelio ligomis, galinčiomis pažeisti odą, nagus, plaukus ar vidaus organus. Dėl to, itin svarbu profilaktiškai laikytis griežtų higienos reikalavimų: dezinfekuoti rankas, įrankius; tinkamai ventiliuoti ir vėdinti patalpas. Taip pat nesilaikant higienos normų, yra grėsmė užsikrėsti hepatitais C arba B. Dėl to labai svarbu kruopščiai atlikti visų darbo įrankių dezinfekciją.

Grėsmės užsikrėsti ar susirgti visiškai nėra tuomet, kai yra laikomasi visų higienos reikalavimų ir naudojamos kokybiškos nagų priežiūros priemonės. Tuomet galite drąsiai pasitikėti specialistu, nes jis ne tik puikiai išmano savo darbą, bet ir atsakingai renkasi darbo priemonių tiekėjus, ir yra susipažinęs su prekių gamintojo pateikiama informacija.

Dažnai vyksta įvairūs manikiūro ir pedikiūro specialistų seminarai bei kvalifikacijos kėlimo kursai, kurių metu yra pristatomos ne tik naujausios grožio pasaulio tendencijos, bet ir naujos darbo technologijos, padedančios dar kokybiškiau ir saugiau atlikti įvairiausias procedūras, naudojant pačias geriausias, naujai rinkoje pasirodžiusias profesionalias priemones.

Grožio paslaugų vartotojai, turi teisę iš anksto pasidomėti su kokiomis priemonėmis dirba grožio meistrai, kokie sterilizacijos būdai yra naudojami ir kokios galimos šalutinės kūno reakcijos gali kilti, pavyzdžiui padidėjęs odos jautrumas.

Scroll to Top