Vyro dantys po burnos higienos

Burnos higiena – grožiui bei dantų funkcionalumui

Šiais laikais daugelis žmonių grožiui skiria labai daug dėmesio. Natūralu, kad norisi atrodyti kuo gražiau. Jeigu ne dėl kitų, tačiau dėl savęs. Tiesa, grožis prasideda nuo rūpinimosi savimi, nuo sveikatos, tad kuo daugiau dėmesio sau skirsite – tuo geriau pavyks atrodyti.

Skirkite sau dėmesio

Viena iš vietų, kuriai žmonės dažnai skiria per mažai dėmesio – burnos ertmė. Reguliari burnos higiena turi būti atliekama kartą per tris mėnesius, tačiau lietuviai vis dar tai daro gana vangiai. Kodėl? Mitas, kad paslaugos kaina yra labai didelė atgraso, o daugelis baiminasi, kad ateiti pas specialistą su esama dantų situacija yra paprasčiausiai gėda. Norite pigesnių paslaugų? Užsukite į Juozas.Dental!

Kas yra sveiki dantys?

Burnos higiena padeda džiaugtis sveikais dantimis, kurie, žinoma, taip pat atrodys labai gražūs. Daugeliui klaidingai atrodo, kad gražūs dantys reikalauja labai didelių investicijų. Tai nėra tiesa. Burnos higiena – vienas iš jungtinių komponentų, kurie padės džiaugtis puikia šypsena. Kas dar?

  • Žinoma, reikalinga ne tik profesionali, tačiau ir reguliari, kasdieninė burnos higiena.
  • Taip pat nepamirškite naudoti burnos skalavimo skysčio, kuris pašalina burnoje esančias bakterijas.
  • Taip pat – venkite saldiklių.
  • Sveika mityba labai svarbi.
  • Reikia reguliariai lankytis pas gydytoją, kad jis greitai sutvarkytų vos tik pamatytus burnos ertmės gedimus.

Dantų dekoravimas

Kai kurie nori papildomai pasipuošti dantų dekoru. Žinoma, burnos higiena vistiek yra pirmasis žingsnis, kurį reikia žengti. Papildomai turi būti atliekamas dantų akmenų valymas, jeigu jo reikia. Kitu atveju dantų puošimas bus paprasčiausiai nenaudingas.

Prie dantų puošimo taip pat dažnai pridedamas ir balinimas. Vėlgi, pirmiausia yra būtinas dantų apnašų valymas ir tik sekančio žingsnio metu galima kalbėti apie balinimą. Daugelis galvoja, kad balinimo metu taip pat bus panaikinamos apnašos. Deja, veikimo principas visiškai kitoks, juolab, dantų panašų valymas reikalauja kruopštumo.

Dantų apnašų valymas Kaune atliekamas klinikoje, seansas dažniausiai trunka iki valandos, yra visiškai neskausmingas. Nedidelė kaina taip pat vilioja, kadangi ši profilaktinė priemonė padeda užkirsti kelią tolimesniam dantų gedimui. Pavyzdžiui, pašalinus apnašas nereikalingas dantų akmenų valymas, kuris jau brangesnis ir reikalauja daugiau laiko.

Graži šypsena prasideda nuo sveikatos, o ją gali turėti kiekvienas iš Jūsų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top