Laikinos tatuiruotės

Bijote pasidaryti ilgalaikę tatuiruotę? Išbandykite laikiną!

Tatuiruotas kūnas daugeliui yra labai gražu. Juk ant jo žmonės leidžia meistrui piešti mėgstamus paveiksliukus, filmų personažus, dainininkus ar aktorius, o gal kokia ryškias žvaigždes. Kiti tatuiruotes darosi su ypatingomis reikšmėmis, o dar kiti tik todėl, kad gražu. Kad ir dėl ko tatuiruojamas kūnas reikia prisiminti, kad toks jis išliks visą gyvenimą. Žinoma, nors 21 amžiuje yra sukurti tatuiruočių šalinimo lazeriai, tačiau kam laidyti pinigus į balą, kęsti didelius skausmus, kai galima išsibandyti ar norima tatuiruotė tikrai patiks, tiks ir neatsibos padaryta tam tikroje kūno vietoje. Kalba eina apie laikinas tatuiruotes.

Laikinos tatuiruotės – kas tai?

Ar atsimenate kaip vaikystėje pirkdavote gumas už 10 centų ir jose rasdavote įvairias klijuojamas tatuiruotes? Tai va, principas iš esmės yra panašus, tik šiek tiek profesionalesnis ir laikosi ilgiau. Laikinos tatuiruotės gali būti net poros rūšių: klijuojamos ir piešiamos.

Klijuojamos laikinos tatuiruotės

Su klijuojamomis laikinomis tatuiruotėmis yra žymiai paprasčiau ir greičiau. Tokią tatuiruotę galima nusipirkti internetu ar bet kurioje mugėje, gal net parduotuvėje. Gerai tai, kad klijuojamų laikinų tatuiruočių prigaminta yra šimtais, todėl tikrai kiekvienas randa jam visai patinkantį paveiksliuką. Jų kainos yra įvairios, nuo keliasdešimt centų iki maždaug kelių eurų. Tokios tatuiruotės prisiklijuoja ir jas specialiai papudravus išsilaiko maždaug kelias dienas. Šis sprendimas yra tobulas norintiems išsiskirti iš minios, švenčiantiems kažkokį ypatingą vakarėlį ar esantiems festivalyje.

Piešiamos laikinos tatuiruotės

Žmonės išradę tam tikrus dažus, kuriuos piešiant ant kūno jie nenusivalo kurį laiką. Pliusas tokio piešimo yra tas, kad meistras gali nupiešti bet kokį jūsų norimą paveikslėlį, o minusas tas, kad tai užtrunka nemažai laiko. Pavyzdžiui, nupiešti didesnį piešinį gali prireikti ir poros valandų. Tai maždaug toks pats laikas kaip darantis tikrą tatuiruotę. Piešiamos tatuiruotės laikosi ilgiau nei klijuojamos, o jų kaina yra maždaug keliasdešimt eurų. Galutinė kaina žinoma priklauso nuo paveikslėlio dydžio, jo sudėtingumo ir sugaišto laiko.

Jeigu bijote iškart darytis tikrą tatuiruotę, tai tikrai išsibandykite laikiną. Ji padės suprasti ar esate pasiruošęs įsipareigoti visam gyvenimui.

Scroll to Top