stikline duso kabina

Berėmės dušo kabinos vonios interjere

Apsispręsti dėl labiausiai Jums tinkamos dušo kabinos pasirinkimo gali būti keblu. Paprasčiausiai egzistuoja labai daug pasirinkimų, reikia nepamiršti derinti ir prie bendro interjero, galiausiai, įvertinti aplinką, kurioje kabina bus formuojama. Juk mažose reikia rinktis ir mažesnes, lengvesnės konstrukcijos kabinas, pavyzdžiui geras pasirinkimas yra berėmės dušo kabinos, o didesnės patalpose puikiai tiks ir kur kas masyvesnės, kurių rėmai tampa labai svarbiu bei skoningu interjero akcentu.

Berėmės dušo kabinos vonios interjere puikiai tinka ir klasikinio stiliaus, ir moderniuose namuose. Taigi, ieškodami labiausiai tinkamos kabinos daugiau vertinkite funkcionalumą bei savo poreikius, o ne stilių.

Mažoje patalpoje – lengvos konstrukcijos

Beremės dušo kabinos atrodo labai „lengvai“, tad tai viena pagrindinių priežasčių, kodėl jos yra pasirenkamos mažose patalpose. Dažniausiai mažose patalpose labai puikiai pasitarnauja lengvumo iliuziją kuriantys daiktai, kurie neapkrauna patalpos, suteikia jai lengvumo. Žinoma, reikia rinktis ne tik lengvai atrodančias dušo kabinas, tačiau greta derinti ir stiklines lentynas, puikiai atrodys ir kuo šviesesni kilimai, labai rekomenduojami veidrodžiai, kurie vizualiai didina erdves. Jeigu netinka standartinėse prekybos vietose parduodami veidrodžiai, tokiu atveju siūlome kreiptis į meistrą, kuris pagamins tokį, koks Jums atrodo tinkamiausias.

Stiliaus variacijos ir tinkamiausias pasirinkimas

Konstrukcijos be rėmų, net ir būdamos gana paprastos, vistiek atrodo išskirtinai. Štai norint sukurti modernų stilių dažniausiai vengiama raštų. Tuo tarpu klasikinis stilius dažniausiai kuriamas renkantis raštuotus stiklus, kurie atrodo puikiai, yra tvirti. Bet kuriuo atveju vertinant raštų galimybes reikia rinktis tvirtumą, tad siūlome grūdinto stiklo dušo sieneles, kurios labai tvirtos, tarnauja ilgai, atrodo puikiai.

Kadangi berėmės dušo kabinos vonios interjere gali būti gaminamos ir pagal individualius užsakymus – tai atveria galimybes kiekvienam džiaugtis tobulai pagal jo poreikius suprojektuota vonios patalpa, kurioje gera būti, patogu atlikti kasdieninius įprastus darbus, žinoma, įgyvendinti visus stiliaus niuansus, kad vonios patalpa tobulai atitiktų Jūsų poreikius.

Scroll to Top