Proginė suknelė

Išleistuvių suknelės: ne tik pagal grožį, tačiau ir pagal idėją

Išleistuves yra viena svarbiausių švenčių kiekvieno jauno žmogaus gyvenime. Sakysite, kad tai tik paprasčiausia diena, kuomet bendraklasiai sutinka paminėti šventės? Tai nėra visiškai tiesa, kadangi daugeliui tai pats paskutinis pasibuvimas kartu. Tuo pačiu tai riba, po kurios jaunas žmogus žengs į naujo gyvenimo etapą, juolab, jis pradės visiškai kitokį gyvenimą. Natūralu, kad šios ypatingos dienos metu norisi kuo gražiau atrodyti, kuo šventiškiau pasipuošti. Ir tam reikalingos proginės suknelės bei kostiumai.

Kadangi vyrai dažniausiai šiai šventei skiria kur kas mažiau dėmesio – mes aptarsime sukneles, kurios labiausiai tinka išleistuvių proga. Žinoma, kiekvienos merginos figūra bei skonis skiriasi, tačiau egzistuoja tam tikros kelios universalios taisyklės, kurios padės rasti tobulai Jums tinkamą suknutę.

Pirmiausia siūlome nesirinkti labai pompastiškų  labai išskirtinių suknelių, kadangi tai nebėra ta šventė, kai reikia apsirengti princesiškai tarsi  nuotakai. Taip, anksčiau tokios suknutės buvo visai populiarios ir daugelis jas mielai rinkdavosi, tačiau šiuo metu tai kur kas retesnis pasirinkimas ir nelabai rekomenduojamas pasirinkimas. Juolab, šventės baigimo metu dažnai akcentuojama, kad pagaliau visi suaugo, tad reikia nebijoti parodyti, kad suaugusi esate ir Jūs. Tokiu atveju geriausiai tinka ne princesės tipo suknutės, tačiau klasikinio stiliaus, kurios padės jums sukurti elegancijos spūdį. Žinoma, nereikia rinktis labai klasikinių, galbūt labiau suaugusiems tinkamų suknelių, kurios gali jus vizualiai pasendinti, tačiau tarpinis variantas yra labai rekomenduojamas, kadangi taip pavyks parodyti savo brandą, tačiau tuo pačiu išlaikyti žaismingumą.

Išleistuvių suknelės turėtų būti tamsių arba pastelinių spalvų. Tokiu atveju pavyks išlaikyti skoningumą ir tuo pačiu išvengti neskoningai ryškių suknelių, kurios dažniausiai mokyklos suolo fone atrodys labai išskirtinai ir galbūt kažkiek per daug traukiančiai akis. Siūlome to vengti, kadangi tai visų  mokinių šventė, tad per didelis savęs išskyrimas atrodys neskoningai. Geriausia rinktis neutralumą, kadangi tokiu atveju tikrai pavyks „pataikyti į taktą“.

Proginės suknelės taip pat atrodys nuostabiai komplekte derinant ir tinkamiausius batelius bei rankinę, kuri Jums padės atrodyti puikiai. Svarbiausia, kad visuma skoningai suderintų detalių turėtų padėti ir puikiai jaustis, tad dėvėkite tik tokius drabužius, kurie Jums suteikia pasitikėjimą savimi.

Proginės suknelės internetu – galimybė ypatingą dieną atrodyti išskirtinai ir labai gražiai. Kol vienos merginos linkusios labai puoštis, tuo tarpu kitos renkasi paprastumą, o gal net ir klasiką. Juk svarbiausia, kad su konkrečia apranga būtent Jums pavyktų jaustis puikiai. Juk tai Jūsų šventė, Jūsų apranga ir Jūsų kūnas, galiausiai, Jūsų akimirkos, tad praleiskite jas taip, kaip Jums labiausiai patinka. Nes suknelė turi galią suteikti daugiau pasitikėjimo ir pasididžiavimo savimi.

Scroll to Top