Vertikalus augalų sodas interjere

Vis greitėjantis gyvenimo tempas, begalės rūpesčių ir nebaigtų darbų verčia mus jausti įtampą ir stresą, o vienintelis „išsigelbėjimas“, atrodo, pabėgimas kur ramu ir tylu – į gamtą. Tačiau ne kasdien galime sau leisti atsipūsti gamtos glėbyje.

Vertikalūs augalų sodai interjere leidžia mums pasijusti tarsi ryšys su gamta niekada ir nebūtų nutrūkęs. Vertikalus apželdinimas iš stabilizuotų augalų sukuria unikalią ir šiuolaikišką aplinką interjere. Kiekvienas kūrinys yra visiškai naujas ir unikalus, sukurtas pagal jūsų poreikius dirbant profesionaliems dizaineriams ir architektams. Vertikalus augalų sodas gali būti sukurtas iš įvairiausių spalvų bei atspalvių samanų bei augalų ir būti pritaikomos tiek šviesioje didelėje, tiek tamsioje mažoje erdvėje ir atvirkščiai. Vertikalus apželdinimas interjere yra kuriamas iš Skandinavijos miškų augalijos, tad jis yra itin kokybiškas bei ilgamžis. Jei paklaustumėte kaip gyvas augalas galėtų išlikti toks gyvybingas ir gražus tiek laiko – atsakymas paprastas. Augalai yra atrenkami tik pačios geriausios kokybės ir pripildomi glicerinu taip išlikdami pačioje geriausioje būklėje. Vienas augalas – jau atsakomybė ir priežiūra, o čia visa siena! Galime nuraminti, kadangi vertikalių augalų sodų priežiūra yra itin paprasta. Produktas nereikalauja vandens, saulės šviesos ar karpymo, šie augalai geriausiai išlaiko savo išvaizdą negaudami tiesioginių saulės spindulių. Ir įrengiamos jos visai paprastai – visus kruopščiai atrinktus ir sukomponuotus tarpusavyje augalus patalpina ant tam skirtos plokštės ir visa ši kompozicija yra tvirtinama ant sienos. Žinoma, galima rinktis ir mažesnes vertikalios augalų sienos alternatyvas, kadangi dydį pasirenkate patys. Tai gali būti samanų ir augalų paveikslai, įmonių logotipai ar kitos įvairios kompozicijos. Vertikalus augalų sodas interjere gali būti paprastas ir tuo pačiu modernus sprendimas namams, biurui, restoranui, kavinei, Spa centrui ar daugeliui kitų erdvių, kurioms trūksta unikalumo ir gaivumo. Šie gamtos motyvai suteiks natūralumo, savitumo ir tuo pačiu naujoviškumo. Vertikalus augalų sodas pagyvina, atnaujina interjerą ne vieneriems metams, tad tai yra puiki investicija.

vertikalus apželdinimas

Gamta visuomet atpalaiduoja ir ramina, tad kasdien matyti ir jausti truputėlį gamtos naudinga ne tik interjerui, bet ir pačiam žmogui, jo bendrai savijautai ar net nuotaikai.

Scroll to Top