piesiniai ant kuno

Piešinių ant kūno tipai

Mūsų kūnas gali papasakoti ne vieną istoriją – kiekvienas randas, įdrėskimas ar kita unikali žymė dažniausiai šį tą simbolizuoja. Kai savaime atsiradusių simbolių tampa per mažai, pradedama galvoti, kokiais dar piešiniais galima papuošti savo kūną ir vienaip ar kitaip įprasti tam tikrus gyvenimo periodus. Piešinių ant kūno gali būti pačių įvairiausių, todėl linkusiems eksperimentuoti, tikrai yra iš ko pasirinkti.
Visiems puikiai žinomos įprastos tatuiruotės, kurių (ir ne po vieną!) turi dažnas sutiktas žmogus – skiriasi tik jų raštai, spalvos ir tuo pačiu prasmė, kurią dažniausiai kiekvienas sugalvoja individualiai. Galima rasti paaiškinimų, kurie bando iššifruoti tam tikrų simbolių prasmes, tačiau vis dėl to tikrąją apie tikrąją tatuiruotės reikšmę gali papasakoti tik jo savininkas. Vienintelis tokio piešinio ant kūno minusas – su šiuo meno kūrinio reikės gyventi visą likusį gyvenimą. Technologijų pagalbą tatuiruotę galima panaikinti, tačiau tai brangus, skausmingas ir neretai žymes ant kūno vis tiek paliekantis procesas, todėl prieš padailinant savo kūną tokiu piešiniu, reikia būti ryžtingai apsisprendus.
Ieškantiems alternatyvų, siūlomos laikinos tatuiruotės, kurios iš esmės savo išvaizda nesiskiria nuo įprastinių, tik galiausiai nusiplauna – tai geras būdas pasitikrinti, ar pasirinktas piešinys ir vieta iš tikrųjų tinka ir patinka. Laikinosios tatuiruotės gali būti kuriamos net dekoratyvinės kosmetikos pagalba.
Jeigu kelių mėnesių laikotarpis skamba per ilgai, galima pasipuošti chna tatuiruote, kurios darymas yra visiškai neskausmingas – adatas proceso metu pakeičia teptukai, o piešimui naudojami natūralūs dažai. Tokia tatuiruote džiaugsitės maždaug savaitę – po to visi raštai išnyks ir nepaliks jokios žymės.
Įvairių švenčių ar renginių metu, kai norima išskirtinio įvaizdžio, taip pat naudojamas ir piešimas ant kūno, dar kitaip vadinamas body art‘u – specialaus makiažo pagalba galima pasiekti išties įspūdingų rezultatų ir vienai dienai pavirsti visiškai kitu žmogumi. Gyvūnai ar mistinės būtybės yra tik keletas galimų variantų, tačiau pasitelkus fantaziją galima sugalvoti kur kas įspūdingesnių reginių. O tada – į fotosesiją!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top