Apatinis trikotažas – būkite madingi skirtingose gyvenimo situacijose

Apatinis trikotažas – ne kiekvienam matoma, tačiau svarbi aprangos detalė. Deja, bet kaip ir kiti drabužiai, apatiniai nėra ilgaamžiai, tad juos reikia karts nuo karto atnaujinti, dėl jų išsitampiusių gumelių, nusidėvėjimo ar atsiradusių skylučių.
Jeigu nusprendėte atsinaujinti apatinį trikotažą, pirmiausia turėtumėte nuspręsti kokiam tikslui tai darote. Jei žadate pirkti apatinius, kuriuos matysite tik jūs pati, tada patariama rinktis patogų apatinį trikotažą, su kuriuo jaustumėtės komfortabiliai. Moterys, o tuo tarpu ir vyrai, užimantys aukštesnes pareigas, bendraujantys su vaikais, pastoviai esantys rimtoje, ofiso aplinkoje, turi rinktis tokį apatinį trikotažą, kuris būtų nepastebimas. Moters liemenėlės neturėtų matytis, ji turi dailiai priglusti, prilaikyti krūtinę.
Jeigu renkatės apatinį trikotažą sportui, žiūrėkite, kad jis tam ir būtų skirtas. Kuo patogesni ir judėjimo nevaržantys apatiniai bus, tuo geriau jausitės. Funkcionalios, prilaikančios liemenėlės ir besiūliai apatiniai – patogiausias ir tinkamiausias derinys sportui.
Moteris, kuri ruošiasi eiti į pasimatymą arba nustebinti vyrą skania vakariene žvakių šviesoje, turėtų pasirinkti atviresnį, nėriniuotą, seksualesnį apatinį trikotažą, kuris prikaustytų vyro dėmesį, o ir pati jaustumėtės užtikrinta bei žavi.Apatinis trikotažas
Kiekvienai gyvenimo situacijai, reikia vis skirtingo viršutinio drabužio, lygiai taip pat yra ir su apatiniais. Perkantis bet kokį apatinį trikotažą, reikia atkreipti dėmesį į medžiagas, iš kurių jis pagamintas. Geriausios medžiagos yra šilkas ir medvilnė, o pati prasčiausia, žinoma, sintetika. Aišku, geras apatinis trikotažas yra brangesnis, tačiau jį apsimoka pirkti vien tik dėl ilgaamžiškumo, be to intymios kūno vietos neturi prakaituoti ar būti kitaip dirginamos. Todėl rinkitės tik iš gerų audinių pasiūtą apatinį trikotažą. Dydis taip pat yra labai svarbus. Prieš perkantis apatinį trikotažą, žinokite savo matmenis. Pasirinkę tinkantį dydį, jausitės užtikrinti ir pasitikintys savimi.
Rūbai labai daug pasako apie žmogų. Jie mūsų sielos veidrodis. Juk kiekvienas žino posakį: „Pasitinka pagal batus, išlydi pagal protą“. Tad lygiai taip pat ir su apatiniu trikotažu, jis parodo žmogaus požiūrį į savo kūną ir į patį save.

Scroll to Top