Kaip stilingai apsirengti

Kaip stilingai apsirengti?

Galite ne kartą susimąstyti, kaip atrodyti tobulai. Dizaineriai sutaria, kad kai jos išvaizda atitinka gyvenimo būdą ir asmenines detales, ji yra pati gražiausia moters atstovė. Kitaip tariant, jums nereikia žiūrėti į madų šou ir mados žurnalus, kad galėtumėte pateikti įžymybės pavyzdį – jūs turite rasti savo stilių. Dažniausia klaida yra ta, kad moterys godžiai ryja kai kurias mados naujienas, užpildo spintas gražiais drabužiais, tačiau nepaiso savų pliusų ir minusų. Rezultatas – nesavalaikis ir liūdnas bandymas mėgdžioti madą. Madingos tendencijos keičiasi kiekvieną sezoną. Sezoną paavėjusi madingos spalvos batus ir nusipirkusi kelnes, tu negali būti tikra, kad kitą sezoną šie daiktai taip pat bus madingi. Geriausia turėti bazinį daiktų komplektuką – klasikinio stiliaus avalynę, viršutinius rūbus ir kostiumą. Na, o papuošalai, kepurės, šaliai ir kiti aksesuarai gali keistis kiekvieną sezoną – jie tikrai paįvairins klasikinį garderobą. Nemanyk, kad viskas taip jau paprasta. Mokėjimas sekti madą ir netapti jos auka – didelis menas.

Kada reikia pakeisti įvaizdį?

Pirmasis didelis lūžis moters įvaizdyje turėtų įvykti sulaukus 25–30 metų. Tai metas, kai žmogus pradeda rimtai dirbti ir pilnai įsilieja į suaugusiųjų gyvenimą. Nors įsidarbinant išvaizda nėra svarbiausia, ji nublanks su žiniomis ir gebėjimais, tačiau būtent per išvaizdą moteris siunčia aplinkiniam pasauliui tam tikrus signalus, suteikdama savo nuotaiką, charakterį, gyvenimo būdą ir požiūrį. Kai turime aktyviai siekti savo padėties suaugusiųjų saulėje, mūsų išvaizda turi trykšti pasitikėjimu ir rimtais ketinimais. Žinoma, tai yra pagrindinė asmeninio įvaizdžio taisyklė, tačiau gyvenimas nestovi vietoje, taip pat turi pasikeisti požiūris į jį. Laikui bėgant gali keistis sijono ilgis, iškirptės gylis ir aukštakulnių aukštis, tačiau skonis ir stilius turi išlikti tokie patys. Pastaraisiais metais pastebima, kad jauni žmonės labai mėgsta rūbus ir aksesuarus su animacinių filmukų veikėjais (pavyzdžiui, Hello Kitty ir pan.). Taip, tokiais rankinukais ir panašiais marškinėliais gali pasipuošti netgi įžymybės, tačiau realiame gyvenime reikia protingai vertinti inovacijas. Negalima visą gyvenimą likti keliolikmete mergaite – geruoju tikrai nesibaigs, ir visiškai netiks tavo įvaizdžiui. Gal ir nėra svarbu, ką vilkėsi namuose, tačiau taip apsirengus įsidarbinti rimtoje įmonėje ar įstaigoje nepavyks. Šis stilius visiškai netinka nei darbui, nei daugeliui kitų gyvenimo sferų. Jeigu vis dėlto spintoje tokių rūbų yra daug, tačiau tu nieko bloga tame nematai, vargu ar tapsi stilinga ir skoninga moterimi.

Ar trumpas sijonas turi savo galiojimo laiką?

Stilistė pasakojo, kad mini sijonas turi ne galiojimo laiką, bet kai reikia jį pratęsti. Jei tavo kojos gražios, kodėl jų neparodžius? Bet kokio amžiaus moterims reikia elegancijos ir elegancijos, tačiau vulgarumas nėra geriausias pasirinkimas. Moterys kasmet turėtų prailginti sijonus vienu centimetru – nei daugiau, nei mažiau. Galite sutikti, kad padoraus amžiaus moteris, net ir su gražiomis kojomis ir mini sijonu, atrodys kvailai – tai visiškai neatitinka jos amžiaus. Stilistai išskiria kategoriją „must have“ – tai daiktai, kurie būtini kiekvienai dailiosios lyties atstovei. Vargu ar kas nustebs, tačiau pirmoje vietoje ir toliau karaliauja klasikinė juoda suknelė – tai universalus rūbas, kuris, pasitelkus skirtingus aksesuarus, kaskart gali atrodyti vis kitaip. Tu galėsi ją pritaikyti tiek kasdieniame gyvenime, tiek ypatingiems įvykiams (tereikės kelių papuošalų, ryškesnio makiažo ir aukštakulnių). Kitas svarbus daiktas – juoda kepurė-katiliukas, kostiumas (švarkas ir cigaretės tipo kelnės), išeiginiai džinsai. Manoma, kad toks rinkinukas protingai moteriai padės pasiekti visko, ko ji nori.

Scroll to Top