papuosalai vyrams

Kokie papuošalai šiomis dienomis labiausiai paplitę tarp vaikinų?

Anksčiau etiketo specialistai teigė, kad vyrams visiškai pakanka turėti du papuošalus – laikrodį ir vestuvinį žiedą, tačiau šiandien tokia nuostata jau gali būti laikoma pasenusia. Klaidinga manyti, kad puoštis mėgsta tik moterys: vyrams taip pat svarbu palaikyti savo įvaizdį, o įvairūs aksesuarai visuomet padeda susikurti išskirtinį stilių. Žinoma, vaikinų turimų aksesuarų „kolekcija“ dažniausiai nėra labai didelė, tačiau galime išskirti kelis papuošalų tipus, kurie tarp vaikinų šiandien yra paplitę labiausiai. Taigi, kokie aksesuarai sulaukia didžiausio populiarumo?

Kaklo pakabukai

Vis dažniau tenka pastebėti, kad vaikinai mielai renkasi įvairius kaklo pakabukus. Tokių aksesuarų pasirinkimas yra itin gausus, tad visada yra galimybė pasirinkti tokius, kurie labiausiai derėtų prie asmeninio stiliaus. Itin dažnai nusprendžiama rinktis nerūdijančio plieno kaklo papuošalus, kurių pakabukus puošia graviruoti užrašai, taip pat populiarūs karoliukų papuošalai su kryželiais, ir t.t. Priderinti tokius aksesuarus tikrai nėra labai keblu: jie puikiai tinka ir prie kasdienės aprangos, ir prie prabangių marškinių.

Apyrankės

Nors laikrodis neretai asocijuojasi su prabanga ir solidumu, tačiau toks aksesuaras šiandien jau nebėra pakankamai funkcionalus. Net ir segint laikrodį dažniausiai taip ir neįprantama į jį žvilgčioti: jei tenka pasitikrinti, kiek dabar valandų, dažniausiai žvilgsnis krypsta į mobiliojo telefono ekraną… Būtent todėl ne visada verta investuoti į laikrodžio įsigijimą: jei vyras nori įsigyti ant riešo segimų aksesuarų, apyrankės gali būti kur kas palankesniu pasirinkimu. Bene dažniausiai pasirenkamos odinės vyriškos apyrankės, tačiau tikrai nebūtina tuo apsiriboti: taip pat puikiu pasirinkimu gali būti aksesuarai, suverti iš įvairių natūralių akmenų, ir t.t.

Personalizuoti aksesuarai

Originalumas – labai vertinama savybė, todėl siekiantys išsiskirti iš minios neretai pasvarsto ir apie įvairius personalizuotus aksesuarus. Mintis, kad niekas kitas neturi tokio paties papuošalo, tikrai visada džiugina, tad nieko nuostabaus, jog neretai yra pasirenkamos grandinėlės su BAR ir pasirinktu individualiu tekstu. Tai – labai stilingas aksesuaras, kuris pagyvina kasdienį įvaizdį!

Diržai

Diržas – tai ne tik stiliaus akcentas, bet taip pat ir labai praktiškas aksesuaras. Būtent šiam stiliaus akcentui vaikinai neretai teikia ypatingą dėmesį: diržas turi atrodyti tvarkingai ir solidžiai, šis aksesuaras turėtų būti pakankamai patvarus ir ilgaamžis, ir t.t. Būtent todėl dažniausiu pasirinkimu tampa odiniai diržai, kurie gali būti dekoruoti įvairiais stiliaus akcentais. Džiugina tai, kad kokybiškas odinis diržas tarnauja metų metus, taigi, kartą įsigijus tokį aksesuarą vėliau nebetenka sukti galvos dėl naujos stiliaus detalės. Renkantis diržą tereikia atsižvelgti į tai, koks yra jo ilgis bei plotis: būtent tai galės užtikrinti, kad aksesuaras bus pakankamai funkcionalus.

Jei norite įteikti vaikinui dovaną…

Papuošalai – tikrai puiki dovanos idėja, todėl galite pasvarstyti apie galimybę įteikti vaikinui kaklo pakabuką, apyrankę, diržą, ir t.t. Jei renkate dovaną pažinties metinių ar Valentino dienos proga, puikiu pasirinkimu gali būti natūralių akmenų ar odinės apyrankės poroms.  Cinamonn.lt aksesuarai  vaikinams – visuomet puiki dovanos idėja: šioje parduotuvėje galite įsigyti įvairių personalizuotų gaminių, dėžutėse įpakuotų aksesuarų, ir t.t. Pasirinkimo galimybių yra iš tiesų nemažai, tad tikrai atrasite labiausiai patinkančius papuošalus.

Scroll to Top