ero

Ar būtina gražiai atrodyti ir namuose, norint tobulų santykių su antra puse?

Šį klausimą tikriausiai esame uždavę sau ne vieną kartą. Tikriausiai esame klausę ir savo antrosios pusės, bet išgirsdavome kasdienišką atsakymą, kad mūsų išvaizda jiems nesvarbi, nes jiems labiau rūpi mūsų charakteris ir vidus. Bet kaip yra iš tikrųjų? Ar gražiai atrodant namuose mūsų santykiai tampa tobulesni?

Grožio suvokimas

Pažiūrėkime į šį klausimą iš kitos pusės. Ne paslaptis, kad mus, kaip žmones traukia grožis, kad viešumoje nuolatos stengiames atrodyti kuo gražiau, norint palikti gerą įspūdį kitiems. Bet ar būtina daryti tą patį namuose, norint palikti įspūdį asmeniui, kuris ir taip jau “priklauso” jums?

Visų pirmą reikia atsižvelgti į žodžio “gražiai” reikšmę šiame sakinyje. Jeigu šiuo žodžiu turime omenyje, kad atrodome tvarkingai, nesusivėlę, nevengiame dušo ir nesėdime su kelias savaites neplautas drabužiais, tuomet taip. Iš higienos pusės atrodyti gražiai namuose,  norint tobulų santykių yra būtina. Paklauskite savęs pačio ar jus labai trauktų jūsų antroji pusė, jeigu ji nesilaikytų higienos normų. Tikriausiai atsakymas pakankamai aiškus.

Bet ar būtina namuose rengtis gražiai, merginoms būti pasidažiusioms, vaikinams tvarkingai apsiskutusiems norint turėti tobulus santykius? Į šį klausimą atsakymas yra kiek sudėtingesnis, kadangi kiekviena pora yra skirtinga. Tačiau galima teigti, kad atrodymas gražiai namuose tikrai nepakenks jūsų santykiams, juk kiekvienas norime, kad mūsų antroji pusė atrodytų gražiai.

Grožis tik dalinai prisideda prie santykių tobulumo

Santykiai nėra vien tik fizinis potraukis vienas kitam, daugumos santykių pagrindinė sudedamoji dalis yra emocinis ryšys bei jausmai, kuriuos jaučiame savo antrajai pusei. Jeigu mes norime kažko fizižko, nesunkiai galime patenkinti šį norą ar tai aplankydami naktinius klubus, barus ar susipažinę su kuom nors per pažintys suaugusiems internete. Ne, santykiai yra visiškai kita kalba, kuriuose fizinis potraukis turi mažesnę vertę negu emocinis ryšys. Dėl to galima teigti, kad nors ir atrodymas namuose gražiai gali padėti jūsų santykius padaryti geresniais, tobulumo esmė slypi ne čia.

Tačiau ne paslaptis, kad namuose atrodant patraukliai, galbūt netgi seksualiai, jūs galite padidinti lytinių santykių kiekį ar kokybę. Juk atrodant gražiai pakyla ne tik jūsų pasitikėjimas savimi, bet ir jūsų partnerio noras su jumis suartėti fiziškai. O neretai fizinis artumas padeda santykiais paverti taip tariant “tobulesniais”.

Nesivaikykite to, kas neegzistuoja

Tiesą sakant, tobulumas santykiuose neegzistuoja. Visa tai yra šiuolaikinės filmų, interneto, influencerių kultūros melas, bandantis jus įtikinti, kad jūs turite būti vienokie ar kitokie, kaip jūs turite elgtis, norėdami tobulų santykių. Jie jums bando įteikti tam tikrą tobulų santykių ideologiją, kurios jie patys neseka, nes ji neegzistuoja.

Tobulumo santykiuose niekuomet nepasieksite ir tai yra visiškai normalu. Retkarčiais yra natūralu pasipykti ar pasiginčyti su savo partneriu. Natūralu, kad bus dalykų kurie jums ar jūsų antrai pusei nepatiks, bet tai nereiškia, kad visą tai reikia skubėti taisyti, nes jums taip pasakė koks nors įžymus žmogus žurnale.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top