Pabėgimo kambariai Vilniuje

Puikiai dekoruoti pabėgimo kambariai – įdomi pramoga

Pramogų šiandieniniame pasaulyje yra išties nemažai. Kiekvienas jas gali pasirinkti pagal savo norus, pomėgius, netgi pagal amžių, todėl kuo daugiau jų yra pasiūloje, tuo žmonės darosi vis išrankesni ir net reiklesni. Reikalaujama ne tik pramogos pateikimo, bet kad ir ji būtų pateikta vaizdžiai, įdomiai, unikaliai, puikiai dekoruota, į kurią būtų galima pasinerti visa širdimi. Viena iš pramogų, į kurią tikrai galima įsijausti – pabėgimo kambariai.

Kas yra pabėgimo kambariai?

Pabėgimo kambariai arba dar kitaip vadinami escape room – tai kambariai, iš kurių per tam tikrą laiką reikia pasprukti. Iš esmės iš jų reikia pasprukti kuo greičiau ir įėjus į kambarį prasideda lenktynės ne tik su kitais dalyviais, bet ir su pačiu savimi. Dažniausiai ištrūkimui iš pabėgimo kambario yra skiriama valanda laiko, o per ją reikia išspręsti tam tikro tipo logines ir nebūtinai logines užduotis, o tik jas visas išsprendus įmanoma pasprukti iš paties pabėgimo kambario su raktu ar durų kodu, kuris yra duodamas įveikus pačią paskutinę rungtį.

Pabėgimo kambarių dizainas

Pabėgimo kambariai yra kuriami patys netikėtiniausi, su išskirtiniu dizainu, kurį sugalvoja patys pabėgimo kambarius kuriantys žmonės. Įdomiausia dalis yra ta, kad svarbu ne tik sugalvoti idėją apie ką bus pabėgimo kambarys, bet ir ją sėkmingai įgyvendinti. Dizaineriams reikia sukurti pabėgimo kambarį, o kartu ir jame įrengti užduotis, kurias galėtų spręsti pabėgimo kambaryje esantys žmonės.

Pabėgimo kambariai yra įkurti visoje Lietuvoje, pavyzdžiui, vienas iš įdomių ir tikrai unikalių pabėgimo kambarių Vilniuje – Vilniaus atominė elektrinė. Skamba neįtikėtinai, o jūs pabandykite iš jo ištrūkti! Šis pabėgimo kambarys Vilniuje anot pačių jį kūrusių žmonių yra parengtas atsižvelgiant net į mažiausias smulkmenas, stengiantis žaidėjus įtraukti į save ir priversti tikėti, kad jie tikrai yra Vilniaus atominėje elektrinėje.

Jeigu norite įdomiai praleisti laiką puikiai dekoruotame pabėgimo kambaryje, tai tokį rasti galite tiesiog internete. Sunku išsirinkti? Tada pamėginkite Vilniaus atominę elektrinę ir mėgaukitės šia pramoga.

Scroll to Top