„Madingiausios” vasaros pramogos Lietuvoje

Kokios “madingiausios” vasaros pramogos laukia mūsų 2020 metais?

 

  • Šuolis su virve iš rekordinio aukščio. Rengėjai kviečia išbandyti šuolį virve nuo aukščiausio, Alytuje įsikūrusio, tilto, kurio aukštis siekia net 38 metrus. Toks šuolis užtikrina, kad širdis suvirpins net ir drąsiausiems. Patikima ir profesionali komanda užtikrina saugumą ir rūpinasi Jūsų sveikata, todėl Jums lieka tik ieškoti savyje drąsos tai padaryti.
  • Pasiplaukiojimas baidare. Norite pažvelgti į Lietuvos kraštovaizdį kitaip? Rekomenduojama išbandyti pasiplaukiojimą baidare. Tokiu būdu galime gėrėtis nuostabiais Lietuvos gamtos vaizdiniais, mėgautis maloniu vasaros vėjeliu, o gal kyla noras lenktyniauti ir išsiaiškinti draugų tarpe kas greičiausias. Jei taip – ši pramoga kaip tik Jums. Baidarės Vilniuje siūlo patirti naujų pojūčių kupiną pasiplaukiojimą Neries upe naktį. Maloni miesto šviesa ir miesto gyvenimo garsai jus privers remtis ne visais pojūčiais, todėl kelionės įspūdžiai išliks ilgam.
  • Skrydis oro balionu. Organizatoriai kviečia pažiūrėti į didžiųjų miestų gyvenimą kitu kampu. Skrajojant padangėje galima mėgautis nuostabiais vaizdiniais be jokio triukšmo, o tik jaučiant malonų vėją ošiantį tarp plaukų. Galima grožėtis nuostabiais gamtos vaizdiniais skriejant tarp miesto pastatų, parkų ar upių vingių. Tokie vaizdiniai išlieka ilgam ir verčia susimastyti apie tai kiekvieną kartą. Daugiau informacijos apie skrydžius oro balionu galite rasti šioje svetainėje.
  • Jodinėjimas. Žirgynai kviečia romantikos ištroškusius bei gyvūnus mylinčius žmones išbandyti linksmą, daug nuotykių ir jausmų keliančią pramogą – jodinėjimą žirgais. Ši pramoga puikiai tinka žmonėms kurie nori pabūti su savo antrąja puse bei patirti įvairiausių pojūčių kelionės metu.
Scroll to Top