Menas keliauti: kaip pamatyti daugiau per trumpesnį laiką?

Mėgstate keliauti? Jeigu anksčiau keliauti buvo sunkiai “įkandama”, dabar galima rasti labai daug kelionių net iki 50 ar 20 eurų. Tačiau pagrindinis klausimas išlieka: kaip pamatyti kuo daugiau per kuo trumpesnį laiką? Juk vien Europoje yra 50 šalių. Ką jau kalbėti apie Ameriką bei Aziją.

Pigių bilietų nusipirkimas

Lėktuvo bilietus rekomenduojama pirkti likus bent pusei metų iki skrydžio. Tada bilietai būna daug pigesni. Na, o kuo pigesnius bilietus nusipirksite, tuo didesnį jų kiekį sau galėsite leisti. Kitaip tariant, geriau nusipirkti bilietą į Barseloną kainuojantį 70 eurų vietoj bilieto, kurį pirktumėte prieš pat skrydį ir jis kainuotų 200 eurų.

kelionių žemėlapis

Kur ieškoti pigių bilietų?

Skrydžių bilietus rekomenduojama pirkti tik iš patikimų tiekėjų. Tokių kaip ryanair, wizzair svetainių ar skyscanner, lektuvubilietai.lt ir t.t. Taigi ieškodami pigių bilietų dėmesį atkreipkite ne tik į jų kainą bet ir svetainę iš kurios perkate. Būkite atidūs! Taip pat, bilietus galite pirkti “paskutinės minutės” metu.

Planavimas

Visų pirma, suplanuokite kiek skirtingų šalių norite pamatyti per metus. Aiškiai žinant kur norite nukeliauti, bus daug lengviau suplanuoti kelionės maršrutą. Jeigu šalys, kurias norite pamatyti yra viena šalia kitos, jas planuokitės aplankyti vienos kelionės metu. Pavyzdžiui: Prancūziją, Ispaniją, Belgiją – verta pamatyti vienu ūpu. Žinoma, šios šalys turi daugybę gražių miestų, taigi tokių šalių pamatymui rekomenduojama organizuoti ilgesnė trukmės kelionę.

Vieną kartą per metus, planuokite “stambią” kelionę ir vieną ar kelias smulkias. Amerika, Azija, Kanarų salos – tai vietos, kurioms reikia skirti bent 3 ar 4 savaites. Ypatingai tuo atveju jeigu norite ne tik skubėti ir keliauti, o tuo pačiu atsipalaiduoti ir pailsėti nuostabaus grožio paplūdimiuose.

Detaliai išplanuokite kelionės maršrutą

Kuo daugiau laiko leisite būdami prie baseino viešbučio kiemelyje, tuo mažiau spėsite pamatyti. Taigi dar prieš vykdami į kelionę, pasižymėkite visus taškus, lankytinas vietas, kurias norite pamatyti. Bei dienas kada kur vyksite ir laiko kiekvieno objekto pamatymui skirsite.

Keliaukite ir pamatykite visą pasaulį. Pirmyn!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top