Antakiai – kokia forma tinkama ir kaip juos prižiūrėti?

Natūralumui grįžtant į madą, taip pat pasikeitė grožio standartai bei priežiūra. Prieš kelis metus buvo populiarus ryškus, netobulumus slepiantis ir privalumus išryškinantis makiažas, o šiandien sveikintinas natūralų grožį pabrėžiantis makiažas. Prieš dešimtmečius madoje buvo plonučiai antakiai, o šiandien siūloma padėti pincetą į šalį ir palikti antakius ramybėje. Visgi, antakius tinkamai prižiūrėti ir puoselėti reikia, nes parinkta tinkama forma paryškina bruožus, grožį, todėl apsilankymas pas meistrą, kuris parinkęs tinkamą antakių korekciją, taip pat palengvins tolimesnę jų priežiūrą.

Antakių forma pagal veido forma

Daugeliui ne paslaptis, jog pagal veido formą, bruožus, yra nustatomi ,,tobuli” antakiai. Pavyzdžiui, turinčios kvadrato formos veidą puikai atrodo kiek lenkti, apvalūs antakiai, kurie sušvelnina aštresnius bruožus, bet nerekomenduojama rinktis tiesius. Gan platūs, ilgesni antakiai tinka turinčioms širdies formos veidą,o kiek smailūs, aukštesni antakiai – apskritimo formos veidui. Ovaliai veido formai rekomenduojami ilgesni, smailėjantys antakiai ir derėtų vengti per trumpų, nes šie optiškai kuria ilgesnio veido formą. Visgi, kiekvienas esame individualus, todėl veido forma nėra griežta taisyklė, parodanti kokie turi būti tinkami antakiai, tai tėra patarimas, kuris padeda pasiekti individualumą pabrėžiantį rezultatą.

antakių pešiojimas
Dažniausiai daromos klaidos

Atėjus į madą vešliems, platesniems antakiams, daugelis moterų suskubo koreguoti savuosius. Makiažo pagalba kuriami nenatūralus, netinkamos formos , per tamsus antakiai, kurie ne tik netinkami, bet ir prastina įvaizdį. Dažniausiai stengiamasi sukurti ilgesnius, platesnius antakius, dėl kurių galima atrodyti liūdnam, pavargusiam, ar net piktam. Taip pat, vis dar neretai nežinant tinkamos formos, galima užsižaisti ir per daug išpešioti plaukelius, arba neprižiūrint jų, šie praranda turimą formą ir gali prastinti įvaizdį. Siūloma priimti tai, kas duota, ir lengvai pabrėžti turimos formos antakius pieštuku ar šešėliais. Jeigu ankstesni eksperimentai iškraipė antakių formą, geriausia yra kreiptis į tinkamą meistrą, kuris tinkamai juos pakoreguos bei padės toliau kasdien juos puoselėti bei tinkamai prižiūrėti.

Daugiau apie antakius, jų priežiūrą ir meistrus galite sužinoti paspaudę čia: grozionamaisfinksas.lt

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top