Hidrolizuotas kolagenas odai

Menas išlaikyti lygią odą

Šiais laikais yra daugybė būdų, kaip galima paslėpti nelygią veido odą ir atrodyti dešimčia metų jauniau. Dažniausiai šiam reikalui naudojama dekoratyvinė kosmetika. Jei net šiuo būdu nepavyko paslėpti raukšlių arba krenta į akį kitas defektas, tuomet galima pakeisti bent jau atvaizdą nuotraukose ir paredaguoti taip, kaip atrodo tinkama. Kosmetikos bei nuotraukų redagavimo galimybės vis didėja, tad atrodo ateityje bus įmanoma dar labiau suklastoti tikrąjį amžių. Gerai, kad šiuo laiku populiarėja natūralumo kultas ir žmonės nesibaimina parodyti savo tikro veido, taip pat atsiranda būdų, kaip senėjimo padarinius sumažinti iki minimumo ir natūraliai atrodyti nepriekaištingai.

Hidrolizuotas kolagenas. Ši medžiaga mūsų organizmuose atlieka be galo daug svarbių funkcijų. Labai daug jos yra odoje, bei visuose minkštuose, elastinguose audiniuose. Laikui bėgant organizmas pradeda lėtinti kolageno gamybą, todėl oda pradeda keisti išvaizdą, pradžioje tampa ne tokia standi, paskui susidaro raukšlės. Ir tai tik dalis kurią galima akivaizdžiai pastebėti, bet dar kalogenas daro labai svarbią įtaką akių, raiščių, plaukų bei nagų būklei. Džiugu, kad kremų gamintojai neabejoja kolageno nauda bei pradėjo jį dėti į brangesnių kremų sudėtį, bet dar geriau yra vartoti skystą, geriamą kolageną, kuris kraujotakos pagalba pasiskirsto po visą organizmą ir pamalonina ne tik odą.

Hialurono rūgštis. Ši priemonė yra dar gana naujai pradėta naudoti. Jos yra beveik kiekvienoje žmogaus ląstelėje. Ši rūgštis sulaiko bei perskirsto vandens molekules, tad gali palaikyti kitus audinius gyvybingus. Deja, senstant šios medžiagos taip pat mažėja, todėl prasideda negrįžtami senėjimo procesai. Hialurono rūgštis gali būti naudojama ant odos arba vartojama kaip papildas.

Kofermentas Q10. Šios medžiagos struktūra yra labai įdomi, ji yra panaši į vitamino, taip pat yra tirpi riebaluose. Jos yra visose mūsų ląstelėse ir ji atlieka energijos pernešimo funkciją. Žmonės pastebėjo, kad būtent ši medžiaga stabdo oksidacinius procesus ir leidžia išlaikyti odą lygia. Papraščiausias būdas praturtinti organizmą Q10 – kartu su maisto papildais.

Žmonėms, kurie nesitaiksto su esama situacija, yra ir kita išeitis – vartoti natūralius papildus ir tokiu būdu užkirsti kelią senėjimui. Šios priemonės tinka įvairaus amžiaus bei lyties žmonėms, nes naudojamos medžiagos yra visiškai natūralios, tik laikui bėgant jų lieka vis mažiau organizme.

Scroll to Top