Kelionės į Tailandą

Patarimai keliaujantiems į Tailandą

Žmonėms, kurie keliauja į Tailandą, tikrai reikėtų žinoti tam tikrą informaciją, norint nepasiklysti šioje nuostabioje Azijos teritorijoje. Nuo Lietuvos Tailandas nutolęs apie tūkstančius kilometrų, todėl į jį nuvykti turi galimybę tikrai ne kiekvienas. Ir vis dėlto, jeigu jūsų ateinančių atostogų objektas yra Tailandas – turite kelionę susiplanuoti iš anksto.

3 patarimai keliaujantiems į Tailandą

  1. Svarbu iš anksto nuspręsti ar kelionę planuosite patys ar kreipsitės į kelionių agentūrą. Kelionės į Tailandą yra organizuojamos įvairių kelionių agentūrų, kurios rūpinasi, kad žmonės pasiektų norimą teritoriją greitai ir be jokių nepatogumų. Dauguma kelionių agentūrų suplanuoja kelionę pačios, kitos yra tarpininkės tarp kliento ir kelionių organizatorių, kurie ir siūlo norimą kelionę. Dažniausiai kelionės į Tailandą kaina yra tikrai nemaža, todėl tai reikėtų žinoti iš anksto. Žinoma, nepamirškite, kad į kelionės kaina įeis ir lėktuvo bilietų ir viešbučio rezervacija, galbūt tam tikros gido paslaugos, nuvykimas iš oro uosto iki viešbučio, laisvalaikio suplanavimas. Prieš nuspręsdami ar keliausite patys ar su kelionių agentūra, pasiskaičiuokite kaip jums labiau apsimoka.
  1. Kaip keliauti po Tailandą? Tailandas kiekvienam turistui yra sudaręs galimybę keliauti pačiais įvairiausiais būdais. Tailande galima keliauti ir autobusu, ir traukiniu, ir lengvuoju miesto traukiniu, ir dviračiu, ir automobiliu, taksi. Taigi, tikrai neturėtų kilti jokių problemų esant šioje teritorijoje, norint pasiekti tam tikrus lankytinus objektus ar lankytinas vietas. Nepamirškite nusipirkti viešojo transporto kortelės, su kuria galėsite naudotis viešojo transporto sistema lengvai ir patikimai.
  1. Ši Azijos teritorija tikrai labai patinka tiems, kurie mėgsta daug ir dažnai apsipirkti – tai apsipirkinėtojų rojus. Tailande galima įsigyti specifinių prekių, kurių nerasite kitose Azijos vietose ar net Europoje, taip pat pačių paprasčiausių kasdienybės atributų, tačiau pigiau, už geresnę kainą, kadangi mokesčių sistema Tailande yra palanki kiekvienam turistui ir vietiniui.

Kelionės į Tailandą metu turėkite su savimi žemėlapį ir įspūdingiausių lankytinų vietų sąrašą – tokiu būdu nepasiklysite ir aplankysite pačias geriausias ir įdomiausias Azijos teritorijos vietas.

 

Scroll to Top