Laukia šeimos fotosesija – nuo ko pradėti?

Ar pastebėjote, kad kas kart keliaudami imame fotoaparato objektyvą kartu su savimi. Eidami į gamtą, fiksuojame drugelį, išskleidžiantį savo sparnus, socialiniuose tinkluose dedame nuotraukas, kuriose juokiamės, žaidžiame, pietaujame. O ar kada nors pagalvojote, kodėl žmonės tai daro? Tikriausiai bijodami pamiršti širdžiai brangias akimirkas, norėdami prisiminti sustabdytos akimirkos grožį ar patį faktą, kad egzistuoja. Dažnai būsimos, ypač pirmojo vaikelio besilaukiančios moterys taip pat labai nori užfiksuoti laukimosi momentą, pagimdžiusios – šeimos pagausėjimą, pasenusios – laimingų anūkų veidus.
Šeimos fotosesija yra tai, ko trokšta kiekviena graži šeima. Tačiau norint ją įgyvendinti, reikia susirasti fotografą, kurio nuotraukos jums patiktų ir tiktų. Svarbiausia, kad sutaptų interesai, o norai būtų tokie patys – padaryti gražias, unikalias bei profesionalias nuotraukas.
Kur gali vykti šeimos fotosesija? O gi visur. Tai gali būti jūsų sugalvota ar fotografo pasiūlyta vieta. Miškas, parkas, pajūris, foto studija, namai, močiutės kaimas – tinka viskas. Rinkitės tokią erdvę, kurioje galėtumėte atsipalaiduoti, jaustumėtės savimi, kuri atspindėtų šeimos narius. Jūsų norai – fotografui įsakymai. Jis bet kokiu atveju stengsis padaryti taip, kad liktumėte patenkinti gautais rezultatais.
Žinoma, reikia nepamiršti prie aplinkos priderinti nuotaikos, o prie josios atitinkamos aprangos. Margi, įvairiaspalviai ar dryžuoti drabužiai geriausiai tinka žaismingoje aplinkoje. Raudoni, laisvi ir besiplaikstantys – romantiškoje. Nepamirškite detalių, kurios yra itin svarbios. Tai gali būti žaislai, muilo burbulai, lietsargiai, viskas, kas yra įdomu ir sava.
Šeimos fotosesijoje darytas nuotraukas turėsite visą savo gyvenimą, tad negailėkite tam nei pastangų, nei laiko, nei pinigų. Tai nuotraukos, kurias galėsite rodyti savo giminėms, patys pasipuošti jomis namus ar išsaugoti ateinančioms kartoms.

Scroll to Top