Interjero dizainas – raktas į jaukius namus

Interjero dizainas – tai tokia dizaino sritis, kuri aprėpia viską, kas yra patalpoje: baldai, langai, durys, apšvietimas, sienos, aksesuarai, spalvos, paveikslėliai ir t.t. Jis skirtas sukurti jaukią, funkcionalią ir gražią erdvę ne tik namuose, tačiau ir viešbučiuose, restoranuose, biuruose. Pagrindiniai interjero dizaino uždaviniai – kūrybiškai išnaudoti kiekvieną namo kampelį, parinkti spalvas kurios derėtų tarpusavyje, sukurti tobulą apdailą ir skoningai apstatyti patalpą baldais. Tik suvokus kokia jums svarbi yra jus supanti aplinka ir išsiaiškinus interjero dizaino esmę, galėsite nedarant klaidų judėti tobulų namų link.
Tokiose įstaigose kaip mokyklos, vaikų darželiai, ligoninės, negalėtume rasti itin ryškių ir kūrybingų interjero dizaino pėdsakų. Interjero dizainas turi potencialą tokiose patalpose, kurios reikalauja susikaupimo ir gerų emocijų. Todėl įvairiuose biuruose ir firmose, darbdaviams būtinai reikia sukurti darbingą aplinką, į kurią darbuotojas norėtų eiti gerai nusiteikęs, kurioje jaustųsi smagiai ir visada būtų morališkai pasirengęs nuversti kalnus. Taip pat kavinės, restoranai, naktiniai klubai ir pub‘ai itin stengiasi susikurti įmantrų, išsiskiriantį interjero dizainą. Geras interjero dizainas traukia klientus, o kuo daugiau klientų, tuo didesnis pelnas. Juk kiekvienas nori sugrįžti į tą vietą, kurioje jautėsi gerai, galėjo pabendrauti su žmonėmis, patogiai, jaukiai pasėdėti ir smagiai praleisti laiką.Interjero dizainasKiekvienas žmogus norintis nepriekaištingų namų pasitelkia interjero dizaino principus tam, kad susikurtų erdvę, kurioje jaustųsi gerai, ramiai ir visada norėtų į ją sugrįžti. Geras interjero dizainas turi suteikti patalpai ne tik skoningą išvaizdą, bet ir funkcionalumą. Deramai parinktos spalvos, puikiai sustatyti baldai, nuo tų baldų sklindantys šešėliai, net mažiausia statulėlė sukuria mums gerą nuotaiką. Visa tai, ką mes turime namuose, mums leidžia suprasti ir pajausti aplinką, kurioje gyvename.
Interjero dizainas gyvenime užima iš ties svarbią vietą. Jis parodo patalpų unikalumą, statusą, stilių ir vertę. Yra posakis: „ parodyk kaip gyveni, pasakysiu kas esi“. Mūsų namų vidus atskleidžia kas dedasi mūsų pačių viduje, mūsų požiūrį į gyvenimą, išsikeltas ambicijas ir netgi jausmus.

Scroll to Top