Kaip teisingai nešioti papuošalus?

Atrodo, nė vienai moteriai neturėtų kilti problemų, kaip nešioti papuošalus, geriau tik dovanoti jai jų kuo daugiau! Tačiau tai ne tiesa – net ir rengiantis visai ne ypatingai progai ar ruošiantis į miestą susitikti su draugėmis gali kilti didelė dilema, kurį aksesuarą ar papuošalą pasirinkti. Ar pakaks tik ryškesnių auskarų? O gal rinktis sidabrinę grandinėlę?
Jeigu norite žinoti, ar sidabrinė grandinėlė ant kaklo dera su tuzinu aukso ir sidabro atspalvio metalo apyrankių ir kaip apskritai teisingai nešioti papuošalus, pabandysime jums padėti.

  • Auksas ir sidabras gali eiti išvien! Auksinis arba sidabrinis laikrodukas dera su čia pat ant riešo priderinta priešingo metalo atspalvio apyranke, ir kuo jų daugiau, tuo geriau!
  • Jeigu ant riešo derinate sidabro ir aukso atspalvius, vadinasi ant kaklo puikiai atrodys viena ar dvi auksinės arba sidabrinės grandinėlės. Tik, žinoma, nepersistenkite – jei masyvesniu aksesuaru puošiate riešus, tuomet ant kaklo kabinkite subtilesnį papuošalą, ir atvirkščiai.
  • Jeigu turite aukso atspalvio grandinėlę su balto ar pilko atspalvio pakabuku-akmeniu, tai pakabuko atspalvis savotiškai „duos leidimą“ šalia derinti dar kelis kaklo papuošalus, tarp kurių viena arba dvi gali būti sidabrinės grandinėlės.
  • Masyvios sidabro grandinėlės – pavyzdžiui, su daug stambių pakabukų – gali būti neutralizuojamos su auksiniais atspalviais. Geriausia palaikyti tą patį stilių ir derinti masyvius šių dviejų atspalvių papuošalus.
  • Kalbant apie aprangos stilių ir papuošalus – būtinai derinkite palaidinės ar suknelės kaklo liniją ir grandinėlę ar kaklo papuošalą. Priklausomai nuo to, ar dėvite drabužį be petnešėlių, V formos, apvaliu ar kvadratiniu kaklu priklauso papuošalo dydis, kabėjimo aukštis (žemai kabantis ar apykaklės tipo grandinėlė) ir kiti niuansai.

Taigi, auksas, tinkamai suderintas su sidabru gali tapti puikia įvaizdžio detale. Aukštos kokybės sidabrinių papuošalų galima gera kaina įsigyti visoje Lietuvoje (Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje, Panevėžyje), taip pat ir internetu.

Scroll to Top