Vestuvių dekoracijos – balionai

Viena svarbiausių moters gyvenimo dienų yra jos vestuvės. Ta diena turi būti nepriekaištinga, be jokių trikdžių. Jaunoji turi atrodyti ir jaustis tobulai, visa suplanuota diena – praeiti be nesklandumų. Iš anksto planuojamos ir derinamos vestuvių pokylio detalės užtikrina įsimintiną, trokštamą svajonių šventę, todėl ir planuoti vestuves pradedame net prieš metus laiko. Tačiau fotosesijos, kuri yra labai svarbi vestuvių dienos dalis, jos eigos, suplanuoti, deja, neįmanoma, nes planus gali keisti oras, fotosesijos vietoje naujai gimusios idėjos ir pan.

Vestuvių fotografui paskiriama be galo svarbi užduotis – įamžinti gražiausias ir jausmingiausias jaunųjų šventės akimirkas. Per fotoaparato objektyvą atsiveria kitas pasaulis. Jis matomas kitoje šviesoje, kitomis spalvomis. Tas pasaulis neištirtas, tačiau jis tik ir laukia, kada bus atskleistas, iššifruotas. Dažniausiai fotografijose norima parodyti jaunųjų meilę, jausmus, draugystės istoriją. Fotosesijai stengiamasi parinkti netradicines erdves, bei panaudojant įvairias dekoracijos priemones. Puikiai nuotraukose atrodanti ir jaukumo jausmą suteikianti vestuvių dekoracija – balionai.

Balionai yra labai universalūs ir puikiai pritaikomi. Jų galima rasi įvairių formų ir įvairių spalvų, be abejo iš jų galima išlankstyti ar sudėlioti įvairias kitas formas, kurios puikiai derės prie fotosesijos temos.

Vestuvinėse nuotraukose lengvumo ir nekaltumo jausmą suteikiantys balionai naudojami neretai. Būtent tokios iškilmingos dienos fotosesijai dažnai naudojami helio dujomis užpildyti balionai, kurie kyla aukštyn, nes yra lengvesni už orą. Tokie balionai suteikia nesvarumo bei nedidelės mistikos jausmą. Be abejo, daug priklauso ir nuo pasirinktos baliono spalvos, kuri, dažnai, vestuvėms parenkama šviesi ir šilta, simbolizuojanti meilę, tyrumą, gaivumą ir lengvumą.

Estetiškai bei jaukiai atrodanti vestuvių dekoracija – balionai – puikus bei kišenės neplėšantis pasirinkimas. Įamžintos vestuvių akimirkos nuotraukose kels šypseną bei malonius prisiminimus.

Scroll to Top