chakra

Ar girdėjote apie muzikinį instrumentą čakroms?

Čakroms  instrumentai yra labai jautrūs instrumentai, skirti tam tikroms čakroms suaktyvinti ir giliausiems energijos centrams pažadinti. Muzikinis instrumentas čakroms yra šiuolaikinis instrumentas, kuris yra labai tiksliai suderintas pagal Hans Cousto planetų tonų skaičiavimus, kitaip žinomus kaip kosminė oktava. Yra kelios sistemos pagal kurias yra dirbama su čakromis, viena tiksliausių ir mūsų mėgstamiausių sistemų yra planetarinė sistema.  Pagal šią sistemą planetos esančios mūsų saulės sistemoje arba šalia jos daro tam tikrą įtaką mūsų energetiniams laukams (pvz. mėnulio fazės). Yra aišku kokios planetos veikia kuriuos energetinius centrus ir pagal tai yra parenkami čakrofonai.

Muzikinis instrumentas čakroms

Čakrofonas yra modernus muzikos instrumentas, kuris tiksliai atitinka Hanso Cousto planinės tonos skaičiavimą, taip pat žinomą kaip kosminė oktava. Yra kelios sistemos, galinčios dirbti su čakromis, viena tiksliausių ir mėgstamiausių sistemų yra planetinė sistema. Pagal šią sistemą mūsų Saulės sistemoje ar šalia jos esančios planetos turi tam tikrą įtaką mūsų energetiniam laukui (pavyzdžiui, mėnulio fazėms). Akivaizdu, kurios planetos paveiks, kurie energijos centrai ir čakros yra atitinkamai parinkti.

Struktūriniu požiūriu tai yra labai paprastas instrumentas, tiesiog metalinis vamzdelis, tvirtai pririštas prie medinio stalo, tačiau dėl labai puikaus apdailos natos skamba labai ilgai, o dėl labai tikslaus derinimo būtina praktikuotis. 

Jie sukurti tam, kad subalansuotų žmogaus energetinę sistemą, išgrynintų žmogaus aurą ir subalansuotų čakras. Kadangi garsas yra galingas ir labai ryškus, jų efektai jaučiami iš tolo, todėl jų net nereikia dėti ant kūno, juos galima pastatyti greta ar net naudoti didesniais atstumais. Čakrų sistemą galima palyginti su A. Maslow poreikių piramide, kurioje aiškinama, kad patenkinus vieną poreikį galima eiti prie kito. Atverdami čakras nuo apačios į viršų tobulėjame iki aukščiausio raidos laiptelio – susijungimo su kosmosu. 

Ką reikia žinoti apie čakras

  • Kai dominuoja pirmoji čakra, žmonės jaučia didelį poreikį patenkinti savo fizinius poreikius, palyginti su to, kad neatsižvelgia į tokio elgesio pasekmes sau ir kitiems. Pagrindinė potencialių čakrų problema yra ta, kad mes, kaip demonai, turime įveikti savo vidines baimes. 
  • Čakros liga gali sukelti gaubtinės ir tiesiosios žarnos, juosmens stuburo, tarpvietės, kaulų ir kojų sveikatos problemų. Taip pat yra persivalgymo, anoreksijos, išialgijos, kojų skausmo ir vidurių užkietėjimo pavojai. 
  • Čakrą harmonizuoja raudona spalva, buvimas gamtoje, pėdų ir kojų krutinimas, masažas, spardymas, trypimas, šokinėjimas, bėgimas ristele, fizinė veikla gryname ore, vaikščiojimas basomis, agresyvaus skambesio muzika, pvz., grojimas būgnais, kvapų terapija, kristalų rinkimas, joga, ypač kalno ir šuns pozos.
Scroll to Top