vyriska apranga

Madinga vyriška apranga: kaip ją išsirinkti?

Kiekvienas iš mūsų svajoja atrodyti nepriekaištingai – nors tokia išvaizda susideda iš daugybės skirtingų aspektų, itin svarbia bendro įvaizdžio dalimi visuomet tampa mūsų apranga. Tam, kad pavyktų sukurti žavingą ir madingą stilių, kruopščiai reikia rinktis visus rūbus – išskyrėme pagrindinius akcentus, kurie padės tai padaryti.

Pasidomėkite tendencijomis

Logiška, jog norint puoselėti madingą stilių, pirmiausia reikia išsiaiškinti, kokios tendencijos šiuo metu vyrauja rinkoje, tad nuo šio žingsnio ir turėtumėte pradėti. Tiesa, nereikėtų visomis jomis aklai vadovautis – pagalvokite, kurios mados Jums tinka ir patinka, o po tik po to ieškokite tokių garderobo detalių. Užteks, jei Jūsų įvaizdyje atsispindės bent viena tendencija: tai gali būti ne tik konkretus drabužių modelis, bet ir, pavyzdžiui, madinga spalva.

Daug dėmesio skirkite tinkamo dydžio paieškai

Įsigijote naujų madingų rūbų, tačiau vaizdas veidrodyje toli gražu nėra toks, kokio tikėjotės? Didelė tikimybė, jog nepataikėte su dydžiu – ypač tuomet, jei drabužius pirkote internetu. Tikrai nesiūlome nuo šiol apsipirkinėti tik fizinėse parduotuvėse, tačiau reikėtų atidžiai panagrinėti drabužių dydžių lenteles – žinodami pagrindinius savo matmenis, su tokia užduotimi lengvai susidorosite. Dar geriau, jei pasidomėsite, kokie rūbų modeliai tinka būtent Jūsų figūros tipui: su jais galėsite pabrėžti savo privalumus ir taip sukursite dar žavingesnį įvaizdį.

Pridėkite savitų akcentų

Madingas įvaizdis susideda iš smulkių detalių, tad jeigu visuomet rinksitės tik saugius rūbų derinius, neatrodysite taip gerai, kaip kad galėtumėte. Pasirūpinkite keliais įdomesniais (ar tiesiog Jūsų asmenybę atspindinčiais) aksesuarais, kartais pagyvinkite savo stilių ryškesnėmis spalvomis, tačiau rinkitės tik tokias garderobo detales, kurios patinka būtent Jums. Komfortas pridės pasitikėjimo savimi, taigi atrodysite dar įspūdingiau. Originaliomis detalėmis gali tapti ir batai vyrams – tarp avalynės pavyks surasti pakankamai įdomių sprendimų.

Neignoruokite kokybės

Besistengiant atrodyti madingai, visuomet išlieka galimybė atrodyti pigiai – ypač tuomet, jei stengsitės už kuo mažesnę kainą nusipirkti kuo didesnį kiekį stilingų drabužių. Tai nereiškia, kad neverta paieškoti specialių pasiūlymų, tačiau turėtumėte žinoti, ką perkate. Jei rinksitės kokybiškas medžiagas ir kruopščiai pasiūtus modelius, savo įvaizdžiui suteiksite dar daugiau žavesio. Tiek vyriški paltai, tiek kiti drabužiai Jūsų laukia Pigu.lt el. parduotuvėje.

Įvertinę visus šiuos niuansus, ir madingą, ir patogią aprangą išsirinksite gerokai paprasčiau. Vyriškų rūbų ir aksesuarų pasirinkimo šiais laikais tikrai netrūksta, tad svarbiausia atrasti tai, kas geriausiai atspindi Jūsų asmenybę. 

Scroll to Top