Nestandartiniai džiovintuvai vonioje: nuo kopetėlių iki gyvatėlių

Vonioje nuolatos vyraujanti drėgmė gali paskatinti ne tik pelėsio atradimą, tačiau taip pat ir “iššaukti” įvairias peršalimo ligas, juolab, drėgnoje patalpoje nedžiūva drabužiai, rankšluosčiai ir kita laikoma tekstilė. Tokiu atveju rankšluosčių džiovintuvai yra ne galimybė, tačiau būtinybė. Plačią pasiūlą rasite čia.

Nors įrangos funkcionalumas ir veikimo charakteristikos vis dar dažniausias kriterijus ieškant tinkamiausio, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti daug analogiškų džiovintuvų, kurie skiriasi savo išvaizda. Natūralu, kad tokiu atveju savo vonios kambariui ieškodami norimo žmonės vertina jų dydį, padėtį, išsidėstymą, net spalvas, kadangi standartiniai sidabriniai nėra vienintelis pasirinkimas.

O koks labiausiai tinka Jums?

Šiuo metu vienas populiariausių pasirinkimų yra džiovyklės – kopetėlės. Kodėl? Žinoma, pirmoje vietoje vertinami dėl savo dydžio ir talpumo, kadangi ant jų galima kabinti ne tik didelius rankšluosčius, tačiau ir apatinius, kojines, o jų tilps tikrai gana daug. Antras privalumas – stilius. Šie radiatoriai ne tik atlieka svarbią šildymo, džiovinimo funkciją, tačiau ir dekoruoja vonios kambarį. Dėl savo universalumo jie puikiai dera tiek klasikinio, tiek modernaus stiliaus vonioje, juolab, lengvai prikabinami prie bet kokios sienos: puikiai tinka ir erdviose, ir mažos kvadratūros voniose. Jie tarsi įrėmina sieną, tad jai dekoruoti nereikia papildomų akcentų, pavyzdžiui, veidrodžių dideliuose rėmuose arba net mini paveiksliukų, kurie pritaikyti būtent vonios erdvei.

pasted image 0

Kita alternatyva yra rankšluosčių džiovyklės – gyvatukai, kurie pasirenkami dėl savo dydžio. Jie mažesni nei anksčiau minėtos kopetėlės, tad puikiai tinka mažose patalpose, juolab, kai nesinori, kad džiovintuvas užimtų daug vietos, jis būtų tik pašalinis vonios interjero akcentas greta visų kitų. Nepamirškite, kad galima rasti skirtingų išsidėstymų bei formų gyvatukų: nuo “slenkančių” dešinėn iki kairėn, nuo tankesnių, didesnių, iki kur kas mažesnių, tačiau labiau manevringų. Dažniausiai mažesnėse patalpose norisi mažesnio ir “lengviau atrodančio”, kadangi bendra visuma tampa proporcingesnė. Tuo tarpu didesnėse patalpose puikiai atrodys ir masyvesnis gyvatukas arba dar geriau – džiovyklė – kopetėles.

Rinkoje galite rasti daug skirtingų elektrinių gyvatukų, tad susipažinkite su pasiūla čia ir pasirinkite tą, kuris ne tik puikiai džiovins, tačiau ir skoningai įsikomponuos patalpoje.

Scroll to Top