Prabangūs ir elegantiški rankų darbo papuošalai

Rankų darbo gaminiai buvo vertinami visais laikais. Šiomis dienomis, kai vartotojiškumas ir masinės gamybos procesai plinta neįtikėtinu greičiu, rankų darbo kūriniai tapo dar vertingesni. Ir visai nesvarbu, ar tai maisto patiekalai, ar drabužiai, ar papuošalai. Šį kartą apie pastaruosius.

Nebrangia bižuterija, kaip taisyklė, dažniausiai puošiasi jaunos merginos. Na, solidesnio amžiaus ar socialinio statuso  moterys jais pasidabina tik laisvoje, niekuo neįpareigojančioje aplinkoje. Sakykim paplūdimyje, išvykoje į gamtą ar teminiame vakarėlyje. Tačiau, norėdamos  pasipuošti stilingai, atrodyti prabangiai ir solidžiai, bet kokio amžiaus dailiosios lyties atstovės paprastai renkasi iš tauriųjų medžiagų pagamintus papuošalus. Tokiais atvejais, tegul ir prabangus vėrinys ar žiedas, masinės gamybos gaminys nesukels nei žavesio, nei pasitikėjimo kokybe. Norisi kažko originalaus ir savito. Telieka viena – prabangūs ir elegantiški rankų darbo papuošalai. 

Prabangūs juvelyriniai dirbiniai dažniausiai gaminami iš aukso, sidabro, platinos. Populiariausi, be abejonės auksas ir sidabras. Dauguma papuošalų –  beje jie pastaruoju metu ypač populiarūs – būna inkrustuoti itin brangiais ir mažiau prabangiais akmenimis. Jų populiarumą, tikriausiai, galima paaiškinti tuo, jog vis garsiau kalbama apie įvairiausių mineralų teigiamą įtaką sveikatai ir galią nubaidyti blogą energiją.  Taip pat, daugelis moterų akmenis mėgsta rinktis pagal charakterį, zodiako ženklą ar kitas, tik joms būdingas, nuostatas. 

Rankų darbo papuošalai visuomet bus patys mieliausi dar ir dėl to, kad jų kūrėjas, įsiklausęs į konkrečius klientės pageidavimus, sukurs tokį kūrinį, kuris visuomet primins širdžiai brangų žmogų ar gyvenimo įvykį. Be to, reikia pripažinti, mums moterims be galo svarbu jaustis  išskirtinėmis ir nepakartojamomis. Dėvėdamos rankų darbo papuošalą, vargu ar sutiksime moterį dėvinčią tokį patį aksesuarą. Išsamiau apie tai skaitykite minimaltouch.lt/golden-touch/.

Scroll to Top