odiniai baldai

Odiniai baldai interjere: ilgaamžiška, praktiška ir stilinga

Skoningai įrengtas namų interjeras ne tik puikiai atrodo, tačiau tuo pačiu yra kur kas funkcionalesnis. Kadangi lietuviams namai dažnai yra pati svarbiausia vieta žemėje, suprantama, kad jos įrengimui norisi skirti tiek laiko, kiek reikia. O įrengimas prasideda nuo smulkmenų, kurias kiekvienas gali apgalvoti pats.

Šį kart norime pasikalbėti apie natūralios odos baldus, kurie labai dažnai vadinami tradiciniu, galbūt net klasikiniu lietuvio pasirinkimu. Sakykite, kad odiniai baldai neturi nieko bendro su lietuvio mentalitetu. Tačiau ar tikrai?

Oda + medis yra tobulas derinys

Tobulas pasirinkimas yra odiniai baldai, kurie dengiamai ant medžio karkaso arba odiniai baldai, kurie derinami kartu su mediniais akcentais. Vienu atveju dažniausiai giriamas labai skoningas stilius, kadangi derinys atrodo puikiai, kitu atveju džiaugiamasi, kad tiek oda, tiek medis yra ilgaamžės medžiagos, kurios suteikia galimybę kartą investavus į baldus džiaugtis, kad jie labai ilgai tarnaus. Natūralios medienos baldai, kaip ir natūralios odos baldai, kainuoja daugiau nei jų pigiosios alternatyvos, tačiau investicija į kokybiškas medžiagas atsiperka, nes baldai yra ilgaamžiai. 

Žinoma, rinkoje galima rasti labai daug padirbinių, tad siūlome plačiau domėtis konkretaus gamintojo produkcija, kad šis tobulas derinys nenustotų Jums ilgai tarnauti.

Siūlome rinktis kokybę

Ieškant kokybės kuo daugiau dėmesio reikia skirti ne patiems baldams, tačiau prekybos vietai, kurioje odiniai baldai bus perkami. Paprasčiausiai, tokiu atveju galėsite jaustis ramus, kad rastas baldas tarnaus ilgai. Kadangi šiuo metu elektroninių prekybos vietų pasirinkimas labai platus – nurodysime kelis kriterijus, kuriuos palyginęs rasite geriausią variantą.

  • Ar baldui suteikiama garantija?
  • Ar radote teigiamų atsiliepimų?
  • Ar siūlomas pirkimas išsimokėtinai?
  • Ar maloniai bendrauja vadybininkai?
  • Ar galima pamatyti prekes gyvai?

Klaidingas mitas, kad odiniai baldai yra labai lepūs ir tenka jiems skirti nemažai dėmesio, kad jie visada atrodytų puikiai. Tai nėra tiesa. Svarbiausia rasti tinkamą vietą ir atsiradus dėmėms – jas iškart išvalyti. Tokiu atveju baldas tarnaus ilgai, atrodys puikiai, bus funkcionalus.

Ieškote odinių baldų? Apsilankykite: https://www.deinavosbaldai.lt/visi-baldai/naturalios-odos

Scroll to Top