Kelkite išmaniai

Jei savo vykdomoje veikloje susiduriate su poreikiu perkelti krovinius iš vienos vietos į kitą, tuomet turbūt jau supratote, kad ši, iš pažiūros paprasta užduotis, gali būti atlikta keletu skirtingų būdų. Rinkoje galima rasti daugybę įrenginių, kurie sugeba perkelti krovinius, bet visi jie turi skirtumų, todėl renkantis kraną ar keltuvą reikia atkreipti dėmesį. Beveik visi gamintojai suteikia pasirinkimą iš skirtingų tipų keltuvų, bet ne visi yra vienodai ergonomiški, efektyvūs ir išmanūs, o juk ieškodami sprendimo būtent tokių įrenginių ir ieškote.

Pagrindinį keltuvo darbą atlieka elektros variklis. Tai ne kažkokia naujiena, elektros varikliai naudojami beveik visur jau eilę metų. Bet naujoviški, šiuolaikiniai keltuvai turi elektros variklius, kurie yra be šepetėlių ir juose nėra dylančių dalių, todėl užtikrinamas kur kas ilgesnis nepertraukiamas naudojimas bei beveik nereikalinga papildoma priežiūra.

Beveik visų tipų naujuose keltuvuose gali būti montuojama papildoma elektroninė įranga, kuri  padidina saugumą. Pavyzdžiui automatiškas kėlimo sulėtinimas prieš sustabdant kėlimą. Naujausios saugumo priemonės ženkliai padeda kelti krovinius saugiau, be to nesukelia nepatogumų, kurie erzina darbo metu. Jei yra poreikis, galima įmontuoti modulį, kuris veikia lyg lėktuvo juodoji dėžė ir sekti įrenginio parametrus skirtingu laiku.

Scroll to Top