Aukštakulniai

Aukštakulniai – ne tik stilingi, tačiau ir patogūs. Kaip tokius rasti?

Jeigu esate pasitempusi moteris ir gerai jaučiatės tik tokiu atveju, kai gatve žygiuojate dėvėdama aukštakulnius – tokiu atveju norime jus nudžiuginti labai plačia pasiūla bei galimybėmis rasti ne tik labai stilingus, tačiau tuo pačiu ir labai patogius aukštakulnius.

Tai batai, kurie paskatina pasitempti ir padeda kur kas gražiau atrodyti. Tiesa, kol vienos moterys žiūri, kad avalynė būtų kuo gražesnė ir labiausiai tiktų prie kuriamo stiliaus, tuo tarpu kitos moterys nori, kad batai tuo pačiu būtų ir patogūs.

Ar tikrai šie du niuansai gali būti suderinami ir kur ieškoti tokios avalynės?

Pakulnės aukštis

Pirmasis kriterijus, kurį naudinga įvertinti, yra pakulnės aukštis. Šiuo metu labai daug aukštakulnių galima rasti internete, tad pagal aukščio kriterijų lengvai suklasifikuosite galimybes ir rasite tokią avalynę, kuri Jums labiausiai tinka. Suprantama, kad žema pakulnė dažniausiai būna patogesnė, tačiau net ir tokiu atveju galima sėkmingai išlaikyti elegantiškumo įspūdį.

Pakulnės plotis

Aukštakulniai niekada nebus tokie patūgūs kaip platforminiai batai. Kur slypi jų patogumas? Būtent pakulnės plotyje, kadangi kiekvienas žingsnio padėjimas bus stabilus ir net sudėtingais keliais eiti nebus problematiška. Jeigu norite sau palengvinti ėjimą – tokiu atveju turėtumėte pasirinkti aukštakulnius, kurių pakulnės plotis yra didesnis.

Medžiaga

Renkantis avalynę medžiagai visada reikia skirti kuo daugiau dėmesio. Paprasčiausiai reikia rinktis ne tik tokius batus, kurie Jums atrodo gražūs, tačiau ir tokius, kurie yra patogūs, kurie netrina kojos. Šiuo metu rinkoje labai populiarūs lengvi aukštakulniai, kurie gaminami iš sintetinės medžiagos. Atrodo gražiai, tačiau net ir atviri batai vasaros metu nepadės Jums išvengti kojų šutimo. Puiki alternatyva yra oda, kuri ilgai tarnauja ir atrodo skoningai. Tiesa, geriausias pasirinkimas dirbtinė oda.

Ortopediniai aukštakulniai

Gal ir retas žino, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti net ir ortopedinius aukštakulnius, kurie skirti moterims su kojų problemomis. Juk turint problemų vistiek norisi dėvėti kokybiškus aukštakulnius, kurie padėtų sukurti elegantiškos moters įvaizdį. Tokiu atveju retiems išėjimams geriausiai tiks ortopediniai aukštakulniai. Juos dažniausiai renkasi moterys, kurios turi pilnapadystę bei kitas pado deformacijas. Tiesa, tai neturėtų būti kasdieniniai jūsų batai.

Net ir iš pirmo žvilgsnio patys nepatogiausi batai gali būti išties komfortabilūs ir padėti sėkmingai kasdien įveikti net ir pačius didžiausius atstumus. Svarbiausia, kad perkant internetu galėsite labai paprastai palyginti daug galimybių ir pagal poreikius rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.

Pasinaudokite mūsų patarimais ir tegul rasti aukštakulniai tampa labiausiai Jums tinkama kasdienine avalyne kiekvienai dienai. Rinkitės batus, kurie ne tik gražūs, tačiau tuo pačiu ir patogūs.

 

 

Scroll to Top