Pavasario tendencijos

Artėjant šiltajam sezonui, keičiasi aplinka esanti aplink mus. Gamta niūrias spalvas keičia į šviesesnes, spalvingesnes, daugiau atspalvių turinčias. Viskas tampa kur kas šviesiau, žaliau. Dėl šių priežasčių pasikeisti norime ir mes. Tačiau kaip tai padaryti stilingai? Pats laikas yra aptarti 2018 metų vyraujančias pavasario tendencijas. Juk mes visi norime būti gražūs ir madingi.
Taigi, pirmoje pavasario tendencijos vietoje yra ilgi švarkai. Dabar trumpus švarkus keičia ilgi, žemiau klubų. Nors jie yra oversized stiliaus, tačiau vis tiek liemenuoti. Nors ankščiau vyravo nuomonė, kad jei viršutinė aprangos galis yra platesnė (oversized), tai apatinė turi būti siaura. Na tarkim siaurėjančios kelnės, džinsai. Dabar tai galite pamiršti, nes dabar mados viršūnėje yra derinami ilgi švarkai ir plačios, platėjančios, lengvai krentančios kelnės.
Šio pavasario spalvingumas taip pat bus ypatingai ryškus. Šias metais madingos yra ryškios, kontrastingos spalvos, tokios kaip: raudona, geltona, violetinė, žalia, rožinė ir t.t. Todėl tai puiki galimybė pasitelkti vaizduotę ir atsiskleisti tiems žmonėms kurie mėgsta būti ryškūs, juk dabar tai madoje.
Rudį buvo madingi pasteliniai atspalviai, švelnios, šiltos spalvos. Tačiau pavasarėjant visa tai transformuojasi į ganėtinai keistai vadinama – plastiko spalvą. Konkrečiau eilė į tendencijos viršūnę ateis tiems drabužiams, kurie turi plastiko elementų, tokie kaip lietpalčiai, guminiai batai ir t.t.
Nors pirmai apkalbėjome, kad populiaru bus ryškios, kontrastingos spalvos, tačiau vis tiek viena iš jų išsiskirs ir bus pati populiariausia tai levandų, violetinė spalva. Nors dažnai tokia spalva siejama su verslu, susikaupimu, diplomatija, tačiau dabar yra laužomi nusistovėję mitai. Violetiniai atspalviai tokie kaip žibučių, irisų, levandų užkariauja pavasario mados atributiką bei aprangą.
Taigi būkite madingi, domėkitės vyraujančiomis madomis bei traukite praeivių žvilgsnį. Juk kartais taip gera būti pastebėtam tik dėl to, jos apsirengėte išskirtinai. Kurkite stebuklus kasdieniniame gyvenime, net ir pačiose mažiausiose smulkmenose, o apranga, gali būti tam puiki niša. Vyraujančias pavasario mados tendencijas galite rasti įvairiuose Lietuvos parduotuvėse, viena iš jų: https://www.tripshop.lt/

Scroll to Top