nuotakos puokste

Kokios gėlių puokštės populiariausios per vestuves?

Vestuvės yra nuostabi šventė, kuri amžiniems saitams sujungia su vienas kitą mylinčius žmones. Siekdami originalumo ir išskirtinumo jaunieji dažniausiai susikoncentruoja ties smulkmenomis, kurios padeda paįvairinti tradicines ir visiems priimtas vestuves. Kad ir nuotakos puokštė, kuri metai iš metų nekeitė savo formos – šiuo metu vis įvairiapusiškesnė.

XXI amžius kartu su modernizmu siūlo nebebūti tokiems, kaip visi. Net ir nuotakos puokštė gali būti originalesnė nei tik paprasčiausio baltos rožės. Tendencija rodo, kad nuotakos pasirenka vis įmantresnius pasirinkimus.

Sausų gėlių puokštė
Gal Jums gali pasirodyti ir kiek neįprastas variantas, tačiau vis labiau populiarėjantys. Profesionalūs floristikos salonai siūlo labai gražius variantus, kurie komponuojami kartais ir su gyvomis gėlėmis. Žinoma, galima pasirinkti ir vien sausų gėlių puokštę. Jeigu tik jums atrodo, kad tai skoningas pasirinkimas – rekomenduojam jį išbandyti.

Lauko gėlių nuotakos puokštė.
Štai tokia nuotakos puokštė vis labiau intensyvėja. Paprasčiausiai merginos vis labiau suvokia, kad vestuvių metu svarbiausia yra paprastumas ir susikoncentravimas ties vertybėmis, o ne nuostabiomis puokštėmis, kurios kartais pasirenkamos paprasčiausiai norint pasigirti, kokio gražumo gėles jūs galite sau leisti įsigyti.

Puokštė iš dirbtinių gėlių
Nepagalvokite, kad komponuojamos puokštės atrodys taip, kaip kokias mes dažniausiai dedame kapinėse. Tikrai ne. Viskas bus kas gražiau, o ir pasirenkamos gėlės kompozicijai būna labai atidžiai. Stengiamasi surasti tobulą variantą, kuris puikiai sugebėtų atspindėti vestuvių dvasią.

Viena gėlė vietoj puokštės
Labai dažnai jaunosios norėdamos parodyti, kad svarbiausia yra gėlės simbolika, tačiau ne pačios gėlės – jaunosios pasirenka keliauti link altoriaus nešdamos vieną gėlę, o ne visą puokštę. Pavyzdžiui tikrai gana populiarus pasirinkimas yra saulėgrąžos. Pastarosios žiedas yra labai gražus ir tikrai puikiai derantis prie baltos ilgos suknelės.

Nuotakos puokštė – akcentas, kurį privalo turėti bet kuri jaunoji nepriklausomai nuo to, kaip ji planuoja minėti šventę. Svarbiausia tai, kad pasirenkamos tokios puokštės arba tokios gėlės, kurios būtent nuotakai yra arčiausiai širdies ir atrodo pačios gražiausios. Juk čia svarbiausia – meilė.

Scroll to Top