Jaukus namų interjeras jums ir jūsų šeimai

Namai – vieta į kurią pirmiausia skubame po sunkių dienos darbų. Tai mūsų privati aplinka, kurioje galime atsipalaiduoti, nieko nevaržomi joje būti ir mėgautis savo poilsiu. Kad šioje erdvėje jaustumėmės gerai ir harmoningai, turime susikurti tokį namų interjerą, kuris mus džiugintų ir suteiktų kuo geresnių emocijų.
Tam, kad būtume patenkinti galutiniu rezultatu reikia gerai apgalvoti kokio namų interjero norime, koks stilius mums labiausiai patinka, kokioje aplinkoje jaustumėmės gerai. Norintiems erdvių ir šviesių namų, siūloma rinktis pastelines spalvas, kurios neužgožtų daiktų, sukurtų lengvumo įspūdį. Trokštantiems intymios ir didingos aplinkos, labiausiai tiktų avangardo stilius, kuris suteiktų namams ekstravagantiškumo ir ekspresijos.
Baldai – svarbi namų interjero dalis. Geras ir praktiškas apstatymas suteiks erdvei jaukumo ir unikalumo. Norintiems akcentuoti tam tikrus objektus, pavyzdžiui židinį, fortepijoną, senovinį stalelį, rekomenduojama juos statyti tokioje vietoje, į kurią pirmiausia krenta žvilgsnis vos įėjus pro duris. Tokie daiktai kaip kilimas, staliukai, kėdės tik papuoš jūsų gyvenamą aplinką.Namų interjerasTaip pat reikia atkreipti dėmesį į aksesuarus: paveikslus, veidrodžius, statulėles, vaikų pieštus piešinius. Jie ne tik sukurs didesnę erdvę, bet ir nuspalvins namų interjerą džiaugsmu ir geromis emocijomis. Nereikia užgriozdinti namų, nes jie taps ne tik, kad nebejaukūs, bet ir atvirkščiai, sukels blogas emocijas ir įspraus jus į tam tikrus erdvės rėmus.
Svarbiausia prisiminti, kad namų interjeras yra kuriamas tiktai sau, todėl mažiausiai reiktų pergyventi kaip įtikti kitiems pas jus besilankantiems žmonėms. Kurkite namus tokius, į kuriuos norėtumėte grįžti, kuriuose jaustumėtės saugiai ir jaukiai.

Scroll to Top