Helio balionai – detalė ne tik šventės papuošimui

Didžiulė pobūvio salė nukabinta gausybe balionų primena vaikų šventę? Šūsnis ore kabančių guminių rutulių atrodo nebrandžiai ir kiek paikai? Spalvotos detalės prie užuolaidų ir palubėje atrodo neskoningai ir nemadingai? Taip manydami smarkiai klystate. Helio balionai – puiki šventės dekoracija. Jie gali būti tiek vaiko, tiek jaunuolio, tiek ir suaugusio žmogaus gimtadienio ar kitos įsimintinos šventės papuošimo detale.

Helio balionai iš kitų balionų išsiskiria tuo, kad jie yra užpildomi ne oru, o helio dujomis, kurios yra lengvesnės už orą. Būtent dėl šios savybės helio balionai kyla aukštyn, o pririšti – dailiai kabo ore. Iš tokių ilgų balionų ne retai išlankstomos įvairios formos: gyvūnai, augalai ar gaminamos didesnės dekoracijos.

Helio balionai neatrodo vaikiškai. Jie yra puiki suaugusiųjų šventės dekoracija: suteikia erdvei lengvumo, lengvo paslaptingumo ir svajingumo jausmą. Kaip ir daugelis kitų dekoracijų, helio balionai pasižymi didžiule spalvų palete, iš kurios mieliausią ir tinkamiausią spalvą savo šventei išsirinks kiekvienas.

Ne retai helio balionai naudojami ir kaip fotosesijų atributas. Tai nuotraukai suteikia svajingumo, lengvabūdiškumo ir išskirtinumo. Šūsnis didžiulių apvalių balionų, pririštų prie rankos, dažnai naudojama vestuvių, poros, asmeninės ar vaiko fotosesijų metu. Atributo spalvos parenkamos pagal poreikį: gali būti vienos, kelių, ar visiškai skirtingų. Vestuvių fotosesijos metu helio balionų spalva dažniausiai atitinka šventėje vyraujantį koloritą, vaiko – šviesią, lengvą, nekaltumą išryškinančią bei gyvenimo ryškumą atspindinčią spalvą.

Helio balionai gali būti panaudojami įvairiai. Norint sugalvoti kažką unikalaus ir originalaus reikia tiek nedaug – fantazijos ir kūrybiškumo, galimybės į paprastus dalykus pažiūrėti iš kito kampo ir pamatyti juos kitos lempos šviesoje.

Scroll to Top